«Συλλέκτρια» μαγιό!

SHOWBIZ«Συλλέκτρια» μαγιό! Πέμπτη, Αύγουστος 20, 2015 - 18:57

Η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει τεράστια συλλογή και δεν χάνει ευκαιρία να την επιδεικνύει

«Οσο και αν αγαπώ τα ολόσωμα μαγιό, το μαύρο μου μπικίνι είναι all time classic. Εχει ίσως το πιο ευέλικτο και διαχρονικό στιλ» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από τη φωτογραφία με το καινούργιο απόκτημα της συλλογής της, την οποία ανάρτησε προχθές στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με φόντο το νησί των ανέμων, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 10.000 likes μέσα σε λίγες ώρες.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
[email protected]

Η παρουσιάστρια του Alpha, που διατηρεί και τη δική της σειρά ρούχων και αποτελεί fashion icon, έχει φετίχ με τα μαγιό. Σπάνια λοιπόν εμφανίζεται με το ίδιο δύο φορές, πόσο μάλλον στα social media ή σε κοσμικές πλαζ όπου καραδοκούν οι paparazzi. Η ίδια διαθέτει τεράστια συλλογή με μοδάτα, εκκεντρικά, αποκαλυπτικά αλλά και διαχρονικά κομμάτια, ολόσωμα και μπικίνι.

Με τα κοράλλια

Στη Μύκονο όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές διακοπών με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο λάνσαρε εκτός από το σέξι, μαύρο μπικίνι με τα κοράλλια ένα εντυπωσιακό ολόσωμο με έθνικ χαρακτήρα, το οποίο ανέδειξε το μαύρισμά της, αλλά και ακόμη ένα ολόσωμο σε κοραλλί απόχρωση, το οποίο έτυχε να φοράει τη μέρα που συνάντησε τυχαία το μοντέλο εκ Βραζιλίας Alessandra Abrosio, σε beach club του νησιού.

Από τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού ωστόσο η Κατερίνα έχει κάνει πολλές ακόμη instagram-ικές εμφανίσεις με μαγιό, τις οποίες μάλιστα συνδυάζει πολλές φορές με αποφθέγματα μεγάλων προσωπικοτήτων. Παράδειγμα; Οταν παρουσίασε στους διαδικτυακούς φίλους της ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, πριν από περίπου μία εβδομάδα, δανείστηκε για τη λεζάντα της μια φράση που είχε πει ο Τσάρλι Τσάπλιν σχετικά με την αγάπη προς τον εαυτό μας. Αλλες φορές, πάλι, η Κατερίνα δεν λέει πολλά λόγια, απλώς εμφανίζεται με μαγιό και... ρίχνει το Instagram!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα