Η Κουράκου θα ντυθεί νυφούλα

SHOWBIZΗ Κουράκου θα ντυθεί νυφούλαΠέμπτη, Αύγουστος 20, 2015 - 18:24

Νύφη ετοιμάζεται να ντυθεί η Μπέττυ Κουράκου. Οπως είχε γράψει η «Espresso», το μοντέλο που έγινε γνωστό τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για τη σχέση του με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι, αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Παντελή Θεοχάρη σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τον Μάιο του 2014.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν ότι η σχέση τους, ακόμη και μετά την επισημοποίηση, δεν θα άντεχε. Ομως το ευτυχισμένο ζευγάρι τούς απογοήτευσε, αφού πλέον δημοσιεύτηκε και

η αναγγελία του γάμου τους. Η Μπέττυ και ο Παντελής θα ανεβούν τα σκαλιά του δημαρχείου Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης σε δύο μήνες, έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειες τους και καλούς φίλους που έχουν σταθεί δίπλα τους όλο αυτό το διάστημα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον χειμώνα του 2014 και τόσο η Μπέττυ όσο και ο Παντελής σχεδόν αμέσως κατάλαβαν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Γι' αυτό έσπευσαν να αρραβωνιαστούν προκειμένου να επισφραγίσουν ενώπιον των δικών τους ανθρώπων τον έρωτά τους. Από τότε το μοντέλο και ο επιχειρηματίας έχουν κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, αφού πλέον άφησαν πίσω τους τις κοσμικότητες. Προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί και με την παρέα των καλών φίλων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα