Στον ξενώνα της Ανιστον την... έβγαζε ο Θερού!

SHOWBIZΣτον ξενώνα της Ανιστον την... έβγαζε ο Θερού! Τετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2018 - 18:51

❱❱ Στον ξενώνα του πολυτελούς σπιτιού της Τζένιφερ Ανιστον στο Μπελ Ερ κοιμόταν, σύμφωνα με φήμες, το διάστημα πριν από τον χωρισμό τους ο Τζάστιν Θερού, την ώρα που τα αμερικανικά ΜΜΕ αμφιβάλλουν για το αν ο γάμος τους ήταν νόμιμος.

«Οταν ο Τζάστιν ήταν στο Λος Αντζελες και έμενε με την Τζένιφερ περνούσε

το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του στον ξενώνα. Επαιζε μουσική, καθόταν, και τους τελευταίους μήνες του γάμου τους κοιμόταν εκεί» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο «US Weekly».

Ολο αυτό το διάστημα, άλλωστε, οι δυο τους διατηρούσαν ξεχωριστά σπίτια και δεν προχώρησαν σε αγορά σπιτιού από κοινού μετά τον γάμο τους. Το μοίρασμα της κοινής περιουσίας τους θα είναι έτσι εύκολη υπόθεση μετά τον χωρισμό τους, αν και -σύμφωνα με το TMZ.com- μπορεί να μην τεθεί καν τέτοιο θέμα, αφού δεν υπάρχουν έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι το ζευγάρι είναι επισήμως παντρεμένο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, στην κομητεία του Λος Αντζελες δεν υπάρχει αρχείο της ληξιαρχικής πράξης γάμου τους.

Πάντως, από την πλευρά του ζευγαριού φαίνεται ότι δεν θα γίνει καμία περαιτέρω δήλωση, αφού και ο Θερού ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνισή του στην εκπομπή «The late show».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα