«Ο Φερεντίνος μας είπε μ...ες από το μεγάφωνο»

SHOWBIZ«Ο Φερεντίνος μας είπε μ...ες από το μεγάφωνο»Τετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2018 - 17:09

❱❱ Η Φωτεινή Ψυχίδου «αδειάζει» τον παρουσιαστή για την αντίδρασή του μετά το μπουγέλωμα στην Καλαμάτα

Εκανε με τα... κρεμμυδάκια τον Χρήστο Φερεντίνο! Η Φωτεινή Ψυχίδου, σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά, η οποία συμμετείχε στο Καρναβάλι της Καλαμάτας,

δίνει μια άλλη διάσταση στο πολυσυζητημένο τα τελευταία εικοσιτετράωρα θέμα της αποχώρησης και της επιστροφής του παρουσιαστή στην εκδήλωση:

«Μας είπε μ@@@ες από το μεγάφωνο» ισχυρίζεται η δημοσιογράφος μέσα από την ανάρτησή της στο facebook, «αδειάζοντας» τον Φερεντίνο, ο οποίος ισχυρίστηκε μέσω Instagram ότι όλα πήγαν μια χαρά στη διοργάνωση και δεν εκνευρίστηκε που τον αλεύρωσαν και τον μπουγέλωσαν.

«Φερεντίνο πες αλεύρι... Κι εκεί που είμαστε μες στην τρελή χαρά και “τε λα πόνκο”, και περιμένουμε να κατέβουμε την Αριστομένους... ακούγεται από τα μεγάφωνα η φωνή του Χρήστου Φερεντίνου... “εδώ έχουμε εκείνους που αρχίζουν από Μι και τελειώνουν σε σίγμα… υπάρχουν σε κάθε πόλη, χειροκροτήστε τους!”. Και μετά τίποτα... ούτε μουσική... ένα κενό! Η πρώτη αντίδραση ήταν να σκεφτούμε ότι υπήρχε γκρουπ με το όνομα “μ@@@ες”. Αλλωστε κι εμείς, όπως και οι υπόλοιποι καρναβαλιστές, αλλά και πλήθος κόσμου, δεν ήμασταν μπροστά για να καταλάβουμε τον λόγο που ο Χρήστος Φερεντίνος χαρακτήρισε έτσι ένα γκρουπ, στο οποίο συμμετείχαν και αρκετά ανήλικα παιδάκια ηλικίας δημοτικού με τις μαμάδες τους - αυτοί άλλωστε ήταν και οι ηθικοί δράστες του αλευρώματος. Βέβαια, υπήρχε κι ένας μεθυσμένος καρναβαλιστής, ο οποίος του έριξε μπίρα από ένα κουτάκι που κρατούσε. Ο Φερεντίνος, αφού ανταπάντησε με έναν πάκο χρησιμοποιημένες σερπαντίνες, σηκώθηκε και έφυγε “σαν ποντικός” για να αλλάξει -δανείζομαι δική του πρόσφατη έκφραση- αναγγέλλοντας ειρωνικά “ότι θα επιστρέψει σε καμία ώρα” -κι αυτό ακριβώς έκανε!-, αφήνοντας μια ολόκληρη πόλη στα κρύα του λουτρού!» αναφέρει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος και συνεχίζει:

«Ευτυχώς, την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι Locomondo και μαζί τους χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης! Διότι η πόλη αυτή έχει χιλιάδες που αρχίζουν από “Μα” και τελειώνουν σε “σίγμα”... λέγονται ΜΑΓΚΕΣ και κατέβηκαν στον δρόμο για να συμμετέχουν και να δουν το καρναβάλι -που το χρυσοπλήρωσανε μέσα στους φουσκωμένους τους λογαριασμούς- and that’s χρόνια τώρα the deal, κύριοι των προβολέων, των τίτλων, και των επισήμων επιτροπών... Αυτό που μας έμεινε φέτος, ήταν οι μουσικαράδες Locomondo... και φυσικά ο Σωτήρης, ο Μέγας, ο Καλαματιανός!» εννοώντας προφανώς τον Μεσσήνιο δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργούντζο, που ανέλαβε να καλύψει το κενό της απουσίας του Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος εμφανίστηκε μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, για να κάνει το φινάλε της εκδήλωσης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα