Στο τμήμα ο γιος της Μαντόνα!

ΚΟΣΜΟΣΣτο τμήμα ο γιος της Μαντόνα!Πέμπτη, Νοέμβριος 24, 2016 - 18:05

Ο 16χρονος Ρόκο συνελήφθη με μικρή ποσότητα κάνναβης στην κατοχή του

Ο χειρότερος ίσως εφιάλτης της Μαντόνα, ότι δηλαδή ο γιος της Ρόκο θα ήταν ανεξέλεγκτος μένοντας με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι στο Λονδίνο, φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Ο 16χρονος συνελήφθη έχοντας πάνω του μικροποσότητα κάνναβης.

Τον «έδωσαν» οι γείτονές του, που

ειδοποίησαν την αστυνομία ότι συμπεριφέρεται περίεργα. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι έχει μπλέξει με κακές παρέες και αρκετές φορές μπουκάρει σε μπαρ προσπαθώντας να παραγγείλει αλκοόλ, αν και απαγορεύεται στην ηλικία του.

Ο Ρόκο Ρίτσι συνελήφθη σε δρόμο του Πρίμροουζ, όπου διαμένει, όταν οι γείτονες κατήγγειλαν ότι τον είδαν «να καπνίζει» ή «να κάνει ναρκωτικά». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να συνομιλεί με φίλο του. Οταν τους είδε, σύμφωνα με τη «Sun», πέταξε κάτι μακριά, όμως οι αστυνομικοί παρατήρησαν υπολείμματα κάνναβης πάνω στα ρούχα του και, έπειτα από σωματική έρευνα, βρήκαν στον σάκο του μικρή ποσότητα του ναρκωτικού.


«Ενας 16χρονος συνελήφθη για κατοχή κάνναβης» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αναφερόμενος στο περιστατικό, που συνέβη στις 5.15 το απόγευμα της 28ης Σεπτεμβρίου, αλλά μόλις τώρα έγινε γνωστό. Πρόσθεσε ότι ο Ρίτσι οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα του βόρειου Λονδίνου, όπου κρατήθηκε μέχρι να πληρώσει την εγγύηση που όρισε ο δικαστής. Τις επόμενες ημέρες υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει συνεδρίες για τα ναρκωτικά, προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή υποτροπή.



Αλλοι γείτονες, που μίλησαν στην «Daily Mail», υποστήριξαν ότι ο 16χρονος κάνει παρέα με άλλα πλουσιόπαιδα, που έχουν επιθετικές συμπεριφορές. Μαζί τους μπαίνει κρυφά σε μπαρ προσπαθώντας να ξεγελάσει τον barman για να πιει αλκοόλ, χωρίς να τα καταφέρνει όμως, διότι είναι αναγνωρίσιμος, οπότε δεν τον σερβίρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα