Ο «Μαζώ» με την πρώην του Πάρη Κασιδόκωστα στο Club 22

SHOWBIZΟ «Μαζώ» με την πρώην του Πάρη Κασιδόκωστα στο Club 22Πέμπτη, Νοέμβριος 24, 2016 - 17:11

Επίσημη πρώτη για τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μαρία Δελόγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής, που φημολογείται ότι έχει σχέση με την όμορφη χορεύτρια και πρώην του Πάρη Κασιδόκωστα τους τελευταίους έξι μήνες, εμφανίστηκε στο πλευρό της στο Club 22.

Φορώντας μαύρο τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μπορντό καπέλο, ο «Μαζώ» πέρασε

την είσοδο του νυχτερινού κέντρου, τραβώντας τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα βλέμματα των θαμώνων. Μαζί του εμφανίστηκε η Μαρία, που ήταν ντυμένη στα μαύρα, με σέξι φανελάκι, κολλητό παντελόνι και μπότες. Οι δυο τους κάθισαν σε κεντρικό τραπέζι παρέα με φίλους και απόλαυσαν το πρόγραμμα του Νίκου Κουρκούλη και του Πάνου Κιάμου.

Ο τελευταίος πλησίασε φυσικά τον συνάδελφό του, δίνοντάς του το μικρόφωνο, και ο Μαζωνάκης τραγούδησε γνωστές επιτυχίες του.
Η Μαρία καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς τον κοιτούσε τρυφερά, ενώ και ο τραγουδιστής ήταν πολύ περιποιητικός απέναντί της.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ήθελε τη χορεύτρια να είναι έγκυος στο παιδί του Γιώργου Μαζωνάκη, κάτι που όμως διαψεύστηκε στην πορεία από το περιβάλλον του καλλιτέχνη.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα ξεκινήσει εμφανίσεις, στην Αθήνα, στις 2 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα