Στο πρόγραμμα του Alpha η μεξικανική «La Patrona»

Συνεχίζει να επενδύει στην ψυχαγωγία ρίχνοντας στη μάχη της τηλεθέασης άλλη μία σειρά, αυτή τη φορά στην απογευματινή ζώνη, επίσης από τη Λατινική Αμερική. Ο Alpha μετά το «Avenida Brazil», φέρνει στην ελληνική τηλεόραση από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου τη νέα καθημερινή μεξικανική σειρά «La Patrona» που επίκεντρο έχει τη ζωή μιας σύγχρονης γυναίκας η οποία εργάζεται σε έναν κατεξοχήν ανδρικό τομέα, σ’ ένα χρυσωρυχείο. Η μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ δύο ισχυρών

γυναικών, της πρωταγωνίστριας και της ανταγωνίστριάς της για το ποια θα επικρατήσει και ποια θα είναι «το αφεντικό», τα ακραία αισθήματα, η δύναμη της αγάπης, οι ίντριγκες και οι ανατροπές στη ζωή τους είναι τα δυνατά σημεία της σειράς. Οσο για εκείνα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, πρέπει να σημειωθεί ότι η πρωταγωνίστρια Αρασέλι Αράμπουλα είναι αρκετά δημοφιλής στο Μεξικό, αφού είναι ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια.

Η σειρά είχε μεγάλη απήχηση, ενώ οι τηλεθεατές θα πάρουν μια γεύση από τις φυσικές ομορφιές του Μεξικού, καθώς τα γυρίσματα του «La Patrona» έγιναν σε όμορφες τοποθεσίες και μικρές πόλεις της χώρας. Το σίριαλ έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό -και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι- αφού πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία με εντάσεις, πάθη και πολλές ανατροπές.

Keywords
Αναζητήσεις
ποια ειναι η προταγονηστρια της σειρας λα πατρονα
Τυχαία Θέματα