Στην πασαρέλα οι (floral) δημιουργίες των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτην πασαρέλα οι (floral) δημιουργίες των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.Πέμπτη, Ιούνιος 12, 2014 - 17:05

ΤΙΣ εμπνευσμένες δημιουργίες τους με θέμα «Floral» θα παρουσιάσουν αύριο στις 21.00, στο Attalos Hall, οι ταλαντούχοι τελειόφοιτοι σπουδαστές ενδυματολογίας του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. Οι αυριανοί επαγγελματίες αναμένεται να εντυπωσιάσουν στο Beauty and Fashion

Show με τα σχέδιά τους, ενώ ανάμεσα στο κοινό θα βρίσκεται ο καθηγητής τους και διακεκριμένος σχεδιαστής Μίλτος μαζί με την ομάδα του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., την οποία αποτελούν designers και stylists, όπως οι Δημήτρης Στρέπκος, Κωνσταντίνος Μητροβγένης, Laskaris, Tasos Lazar και Λίλα Νόβα. Φυσικά από το λαμπερό event δεν θα λείπουν και καλεσμένοι από τον χώρο της showbiz.

Μετά το τέλος του fashion show η επιτροπή που θα απαρτίζεται από τους προαναφερθέντες συνεργάτες του Ι.ΙΕΚ θα τιμήσει τον καλύτερο σπουδαστή, ο οποίος θα παραλάβει το μεγάλο βραβείο από τα χέρια του Μίλτου. Αυτή η βραδιά βέβαια θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους μελλοντικούς designers να δείξουν τη δουλειά τους και -γιατί όχι;- να δουν τις πόρτες της μόδας να ανοίγουν, ώστε να τους υποδεχτούν σε έναν χώρο λάμψης και ομορφιάς. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα υποστηρίξει ο βραβευμένος μουσικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα