ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Τέρενς Κουίκ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Τέρενς ΚουίκΠαρασκευή, Ιούλιος 13, 2018 - 15:03

❱❱ Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στο twitter με την έμπνευση του Τέρενς Κουίκ να εκφράσει μέσω του διαδικτύου τις ευχαριστίες του προς τα Θεία για τη διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητή τους από το πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Αυτό από μόνο του ίσως και να μην ήταν και τόσο ασυνήθιστο αν ο υφυπουργός Εξωτερικών

δεν ευχαριστούσε «τον Κύριο, την Παναγία, αλλά και τη θεότητα των Ταϊλανδών...»! Το τι ακολούθησε με τα tweets δεν περιγράφεται, με την... πολυθεϊστική επίκληση του Τέρενς Κουίκ, που θέλησε να μπλέξει τον Χριστό και την Παναγία με την... ανώνυμη θεότητα των Ταϊλανδών, που βέβαια όλοι γνωρίζουν ότι είναι βουδιστές! Τι να σκέφτηκε, άραγε, όταν έγραφε το μήνυμα ο υφυπουργός μόνο ένας Θεός ξέρει ή, μάλλον, όλοι οι... εμπλεκόμενοι θεοί!

Πολλοί χρήστες θεώρησαν το συγκεκριμένο μήνυμα μετεξέλιξη του στίχου του Καββαδία «θεέ των μαύρων, τον καλό συγχώρεσε Γουίλ» ή του... «πότε Βούδας, πότε Κούδας»!

Εως ανέκδοτα άρχισαν να κυκλοφορούν με την ακαταλαβίστικη ανάρτηση, που σκόρπισε χαμόγελα και γέλιο στο διαδίκτυο. Μπορεί να υπερίσχυσε ο αυθορμητισμός μετά τη διάσωση των παιδιών, ωστόσο ο Τέρενς Κουίκ κατάφερε να κάνει την πιο... θεϊκή ανάρτηση!

Το παράλληλο «ευχαριστώ» του μπορεί να ερμηνευθεί ως μια από τις λίγες περιπτώσεις που συνεργάζονται οι θεοί για το καλό των ανθρώπων και φυσικά η επιτυχία είναι σίγουρη.

Βέβαια, την επόμενη φορά που θα πανηγυρίσει για ένα ευχάριστο γεγονός ο υφυπουργός πρέπει να προσέξει να μη γράψει ό,τι να 'ναι, γιατί αν ευχαριστούσε τους θεούς στο καφενείο της Βουλής ίσως να γινόταν η σχετική πλάκα, ωστόσο με τη δημοσίευση τον... γλέντησε το διαδίκτυο!

Τέρενς Κουίκ
Keywords
Τυχαία Θέματα