Κωνσταντίνα Αθανασίου: Ellegance is the only beauty than never fades

SHOWBIZΚωνσταντίνα Αθανασίου: Ellegance is the only beauty than never fadesΠέμπτη, Ιούλιος 12, 2018 - 17:49

❱❱ Με χιλιάδες followers στα social media η Κωνσταντίνα Αθανασίου, αποδεικνύει πως η μόδα είναι τρόπος ζωής.

Παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών καταφέρνει να κρατάει τα σκήπτρα του επιτυχημένου fashion blogging, που διατηρεί τους τελευταίους μόλις 5 μήνες, σημειώνοντας 20,6

χιλιάδες followers στο προσωπικό της Instagram. Η παρότρυνση μιας φίλης της λειτούργησε ως κινητήριος δύναμη, για να ξεκινήσει το blog, αφού η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα επιφυλακτική με τα social media.

To GIVEAWAY, όπως το αποκαλεί η dinaathns (όπως λέγεται στο Instagram), είναι διαγωνισμοί που δημιουργεί σε συνεργασία με online καταστήματα. Κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, μαγιώ και καλλυντικά είναι κάποια απο αυτά που διαλέγει συνήθως, για να δημιουργήσει το απόλυτο outfit. Απώτερος σκοπός της είναι να δίνει σε αυτούς που την ακολουθούν, μια γεύση απο την καθημερινότητά της, αφού όπως λέει η ίδια δεν είναι μοντέλο ή κάποιο δημόσιο πρόσωπο, αλλά μια γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Μιλώντας για τους διαγωνισμούς μας είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέρνω μέσα απο τη σελίδα μου να μοιράζω χαμόγελα, διότι ένας διαγωνισμός, παρόλο που ορίζει έναν νικητή, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ελπίζουν και αυτό στις μέρες μας το έχουμε όλοι ανάγκη», ενώ πρόσθεσε «Είναι πολύ όμορφο να λαμβάνεις καθημερινά μηνύματα απο ανθρώπους που σε ακολουθούν πιστά. Όλοι οι followers μου είναι αληθινοί και είμαι πολύ περήφανη γι'αυτό».

Μπορεί η καθημερινότητά της να είναι απαιτητική, όμως ασχολείται με το Fashion blogging με πολύ αγάπη και είναι συνεπής σε όλες τις συνεργασίες της, με αποτέλεσμα να έχει χαράξει μια μεγάλη επιτυχία. Πολλές είναι, άλλωστε, οι φορές που καταστήματα της ζητούν να ξανασυνεργαστούν, «Μεγάλη ικανοποίηση εισπράττω όταν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων μου ζητούν να ξανασυνεργαστούμε, διότι εκεί αντιλαμβάνομαι πόσο καλά πήγε το GIVEAWAY. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η επισκεψιμότητα στα online shop και συνάμα οι πωλήσεις, άρα εγώ έχω επιτύχει το στόχο μου στο έπακρον».

Κλείνοντας μας είπε, πως η μεγάλη απήχηση στο κοινό την κάνει να πιστέυει ακόμη περισσότερο σε αυτό που έχει καταφέρει ως fashion blogger στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα!

Keywords
Αναζητήσεις
κωνσταντίνα αθανασίουfashion bloger, κωνσταντίνα αθανασίου fashion blogger
Τυχαία Θέματα