Διαζύγιο αλά ελληνικά για τη Νία Βαρντάλος

14:37 5/7/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΔιαζύγιο αλά ελληνικά για τη Νία ΒαρντάλοςΠέμπτη, Ιούλιος 5, 2018 - 14:33

❱❱ Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και ο σύζυγός της Ιαν Γκόμεζ τράβηξαν χωριστούς δρόμους ύστερα από 25 χρόνια γάμου

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Κάθε άλλο παρά «happy end» είχε στην αληθινή ζωή ο «Γάμος αλά ελληνικά» της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού και σεναριογράφου Νία Βαρντάλος με τον ηθοποιό σύζυγό της Ιαν Γκόμεζ. Το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ύστερα από 25 χρόνια γάμου και έπειτα από πολυετή αγώνα για την απόκτηση παιδιών, ζητώντας την κοινή κηδεμονία της 11χρονης

κόρης τους Ιλάρια Γκόμεζ.

«Είμαστε σε διάσταση εδώ και μακρά χρονική περίοδο. Η σχέση μας μετατράπηκε σε φιλία, επομένως η απόφαση της λύσης του γάμου μας είναι απολύτως αμοιβαία και φιλική. Ελπίζουμε να επικρατήσει η ευπρέπεια στη δημοσιοποίηση αυτής της είδησης, η οποία σύντομα θα αποτελεί χθεσινά νέα» ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή ανακοίνωσή του στη ιστοσελίδα The Blast.

Η αίτηση διαζυγίου του ζευγαριού αναφέρει ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση από τις 29 Ιουνίου του 2017, δηλαδή εδώ κι έναν χρόνο, ενώ ο χωρισμός αποδίδεται σε ασυμφωνία χαρακτήρων.

Η είδηση του διαζυγίου της 55χρονης Βαρντάλος έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, καθώς το σενάριο της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» ήταν εμπνευσμένο από το love story της με τον 53χρονο Ιαν Γκόμεζ, ο οποίος πρωταγωνιστούσε επίσης στην ταινία. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 1995, ωστόσο δεν κατάφερε να αποκτήσει βιολογικό παιδί. Υστερα από 13 αποτυχημένες απόπειρες εξωσωματικής γονιμοποίησης, πολλές αποβολές και ακόμη περισσότερες προσπάθειες τεκνοποίησης μέσω παρένθετης μητέρας, η Βαρντάλος και ο Γκόμεζ υιοθέτησαν το 2008 την 11χρονη σήμερα κόρη τους.

Το γεγονός ότι δεν είχε γίνει μητέρα ήταν και η βασική αιτία της καθυστέρησης επί 14 χρόνια του sequel του «Γάμος αλά ελληνικά», στο οποίο η πρωταγωνίστρια έχει αποκτήσει μια κόρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαζύγιο, Νία Βαρντάλος,diazygio, nia varntalos