ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Γιάνης Βαρουφάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Γιάνης ΒαρουφάκηςΠαρασκευή, Ιανουάριος 11, 2019 - 18:56

❱❱ «Σεξιστή, εθνικιστή και ανισόρροπο» χαρακτήρισε ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Βαρουφάκης τον Πάνο Καμμένο, όταν ρωτήθηκε

για τη συνεργασία τους σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σκάι.

Ο wanna be... «Μεσσίας» της χώρας και ολόκληρης της Ευρώπης έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον αμανέ μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση τον Ιούλιο του 2015, που «δίνει» με τον χειρότερο τρόπο όποιον του... μπαίνει στα ρουθούνια!

Οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί δε είναι τόσο έξω από το στιλ που προσπάθησε αρχικά να περάσει, που πραγματικά αναρωτιόμαστε «ποιος είναι πραγματικά ο Γιάνης;» (με ένα «ν», όπως συνήθιζε να λέει)...

«Ηταν ανισόρροπος για την οικονομία… Κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του στο υπουργικό πραγματικά προσπαθούσα να μην ακούσω ό,τι έλεγε» ανέφερε, επίσης, για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Φαίνεται, όμως, ότι πραγματικά ξεχνάει τα... δικά του κάθε φορά που τον στέλναμε στην Ευρώπη. Το θράσος, το τουπέ και γενικότερα το αλαζονικό στιλάκι ακόμα τα θυμούνται οι δανειστές και οι Ευρωπαίοι ηγέτες και γελάνε με όλα αυτά που άκουγαν από τον Ελληνα, που πήγαινε με τα χέρια στις τσέπες να λύσει τα καυτά ζητήματα της χώρας!

Οσο για τα εμπριμέ πουκάμισα και τα τζιν παντελόνια σε στιγμές που το πρωτόκολλο προστάζει αυστηρό ντύσιμο, ούτε λόγος να γίνεται... Ο Γιάνης προσπάθησε να το παίξει χαλαρός στις απόψεις αλλά και fashion icon της αριστερής πολιτικής σκηνής, αλλά η αποτυχία του ήταν κραυγαλέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα