ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος

16:26 1/4/2019 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ευάγγελος ΒενιζέλοςΔευτέρα, Απρίλιος 1, 2019 - 16:24

❱❱ Ακόμη μία αλαζονική εμφάνιση, αυτή τη φορά από το βήμα του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Ο «τα έχω κάνει όλα καλά» και «εγώ είμαι και άλλος δεν είναι» μίλησε με σκληρά λόγια για την πρόσφατη πορεία του κόμματος.

Οπως είπε με ναπολεόντειο ύφος, «δεν αρκεί η απλή προσθήκη συνιστωσών», κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδείχθηκε με το Ποτάμι και τη ΔΗΜ.ΑΡ. του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

«Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ είναι δικός μας, όπως και η Ελιά, τους καρπούς της οποίας εγκαταλείψαμε» σημείωσε με νόημα, τονίζοντας την ευρύτητα της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης. Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής δεν μπορεί να έχει ως στόχο την επιβίωσή του, καθώς δεν είναι ένα «ΚΚΕ του Κέντρου».

Την ίδια ώρα, αναφερόμενος στις ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες, διερωτήθηκε «κυβέρνηση Ν.Δ., κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού ή οικουμενική που θα νομιμοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ;». Την απάντηση έδωσε ο ίδιος, λέγοντας «όχι» σε όλες αυτές τις εναλλακτικές.

Δεν χαρίζουμε σε άλλους τον αγώνα που κάναμε για τη σωτηρία της χώρας. Είμαστε οι βασικοί αντίπαλοι του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ» ισχυρίστηκε. Να σημειωθεί ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε με δριμύτητα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, χαρακτηρίζοντάς τον «γραφικό μίμο» του Ανδρέα Παπανδρέου.

Εμείς απλώς υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βενιζέλος με το γνωστό υπεροπτικό στιλ έχει συνδέσει το όνομά του με τα δεινά της χώρας, το περίφημο PSI και την καταστροφή των μικροομολογιούχων, καθώς και με το «χαράτσι Βενιζέλου» ή αλλιώς «χαράτσι της ΔΕΗ», μετέπειτα ΕΝΦΙΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα