«Βελούδινος» χωρισμός ύστερα από 14 χρόνια για την Αγγέλα του «Παρά 5»

15:26 1/4/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Βελούδινος» χωρισμός ύστερα από 14 χρόνια για την Αγγέλα του «Παρά 5»Δευτέρα, Απρίλιος 1, 2019 - 15:24

❱❱ Υστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού, η Αγγελική Λάμπρη χώρισε από τον σύντροφό της Αντώνη Αγγελόπουλο, με τον οποίο είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με τον ρόλο της Αγγέλας στη σειρά «Στο παρά 5», και ο σκηνοθέτης του εν λόγω

τηλεοπτικού hit αλλά και πολλών ακόμη, όπως τα «Εγκλήματα» και «Το σόι σου», ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θρυλικό σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, το 2005.

Ο έρωτάς τους αποδείχθηκε δυνατός, σχεδόν αμέσως αποφάσισαν να συζήσουν και στα τέλη του 2012 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Ευτυχία.

Οι δυο τους επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους στην προσωπική ζωή τους καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, γι' αυτό και η είδηση του χωρισμού τους, που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας η «Real Life», άργησε να διαρρεύσει.

«Πρόκειται για έναν “βελούδινο” χωρισμό» υποστηρίζουν άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον τους. «Η Αγγελική και ο Αντώνης έχουν κρατήσει πια μια φιλική σχέση και έχουν συνεχή επικοινωνία για χάρη της πανέμορφης κόρης τους, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους» τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα