ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δώρος Παναγίδης

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δώρος ΠαναγίδηςΠαρασκευή, Αύγουστος 31, 2018 - 16:48

❱❱ Ετσι όπως πάτε, κύριε Δώρο Παναγίδη, ανέκδοτο σας βλέπουμε να καταντάτε. Πάλι καλά που φαίνεται ότι διαθέτετε χιούμορ και δεν αντιδράτε, γιατί άλλος στη θέση σας θα είχε παρεξηγηθεί.

Μια ερωτική εξομολόγηση είχε δεχτεί ο συμπαρουσιαστής του «Splash» Δώρος Παναγίδης όταν βρισκόταν μέσα στο σπίτι του «Power of love»
από τη σύντροφό του Αθηνά Χρυσαντίδου και

κάποιοι έστω και για πλάκα προσπαθούν ακόμα και σήμερα να τον δουλέψουν ψιλό γαζί.

Η αλήθεια είναι ότι το νεαρό κορίτσι, προκειμένου να του φανερώσει τον έρωτά του, το παράκανε, αφού δεν βγαίνεις και με τόση ευκολία μπροστά στην κάμερα να δηλώσεις «θέλω να είμαι η κολλητή σου, ο κολλητός σου, η γκόμενά σου, θέλω να είμαι η ερωμένη σου, η μάνα σου, ο μπαμπάς σου, το παιδί σου, η γυναίκα σου, η γιαγιά σου, ο παππούς σου, η νονά σου, τα πάντα θέλω να είμαι εγώ». Τι ήταν να συμβεί αυτό, βούκινο έγινε το ζευγάρι, αφού η συγκεκριμένη δήλωση έγινε viral μέσα στα social media.

Ως και οι ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης έκαναν παρωδία τον μονόλογο της Αθηνάς με ένα βίντεο στο Instagram με λεζάντα «Power of… NO COMMENT».

Το νέο χτύπημα ωστόσο για καζούρα ήρθε, κύριε Δώρο, από τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο, αν δεν το καταλάβατε, ο οποίος φάνηκε πως σας το φυλούσε εδώ και καιρό, όταν λίγο πριν από την αποχώρησή του από την εκπομπή γύρισε και σας είπε: «Και να ξέρεις ότι είμαι η μητέρα σου, ο γιος σου, ο άντρας σου, ο πατέρας σου. Ο Ράμμος σου. Ηθελα να το πω αυτό»!

Δώρος Παναγίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα