Μοίρου για βραβείο Εmmy

SHOWBIZΜοίρου για βραβείο ΕmmyΠέμπτη, Αύγουστος 30, 2018 - 20:20

❱❱ Η Ελληνίδα ηθοποιός «φλερτάρει» με το αγαλματάκι για τον ρόλο της στη σειρά «Vamp Biker Dos»

Υποψήφια στα φετινά βραβεία Εmmy είναι η Δέσποινα Μοίρου! Η Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία κάνει μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ, είναι προτεινόμενη για το διάσημο αγαλματάκι για τον ρόλο της Queen Fellini στην τηλεοπτική σειρά «Vamp Biker Dos», που προβάλλεται στο μεγάλο αμερικανικό κανάλι Amazon και χαλάει

κόσμο!

Οι κριτικές είναι διθυραμβικές, τα νούμερα τηλεθέασης σπάνε τα κοντέρ και η Ελληνίδα ηθοποιός έχει κάθε λόγο να χαίρεται σαν μικρό παιδί!

Οπως και οι συμπρωταγωνιστές της, μεταξύ των οποίων ο διάσημος Μπιλ Κρίσταλ, αφού η πρόταση από την Academy of Television Arts & Sciences για το βραβείο Emmy αφορά ολόκληρο το καστ της σειράς! Ολοι οι πρωταγωνιστές στη θρυλική αυτή μαύρη κωμωδία θα εμφανιστούν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά βραβεία, αντίστοιχου κύρους και επισημότητας με τα κινηματογραφικά Οσκαρ, με την ελπίδα να το κερδίσουν!

Γυρίσματα

Η «δική» μας Δέσποινα Μοίρου με το μοναδικό σεξαπίλ και το φωτεινό χαμόγελο, παρά το καθημερινό απαιτητικό πρόγραμμα γυρισμάτων και σπουδών, μίλησε χθες το πρωί μέσω Skype στην πρωινή εκπομπή του Εpsilon «Splash», αναφερόμενη σε όλα τα ωραία που ζει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στη Μέκκα του κινηματογράφου, το Λος Αντζελες!

Πέντε μήνες μετά τη βράβευσή της με το Oscar best stand up comedy ως αγαπημένης κωμικού των Αμερικανών, η ηθοποιός δεν έκρυψε τη χαρά της που θα περπατήσει για ακόμα μία χρονιά στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, έκανε και μια απίθανη αποκάλυψη για τις νέες σπουδές της! «Παρακολουθώ μαθήματα αστρονομίας! Στη σχολή όπου φοιτούσα, ακριβώς απέναντι, υπήρχε ένα πλανητάριο και μόλις βρήκα λίγο χρόνο άρχισα μαθήματα» ανέφερε με περίσσιο ενθουσιασμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα