ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης

14:46 1/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Χριστόφορος ΒερναρδάκηςΤετάρτη, Αύγουστος 1, 2018 - 14:40

❱❱ Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης μόνο παιδικά τραύματα δεν είπε ότι μπορεί να προκαλέσουν στον πρωθυπουργό όσοι τού αποδίδουν πολιτικές ευθύνες για την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι!

Χωρίς να κάνει χιούμορ, ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να μείνει

στο απυρόβλητο, επειδή είναι... μόλις 44 χρονών!

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο κ. Βερναρδάκης είπε -μεταξύ άλλων- ότι, «αν η πολιτική ευθύνη γίνεται προσωποποιημένη ευθύνη και οδηγεί σε παραιτήσεις», τότε πρέπει να παραιτηθούν όσοι συνετέλεσαν στο «πολεοδομικό έγκλημα». Ωστόσο, ο αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου υπουργός ζητά να εξαιρεθεί από αυτή την εξίσωση ο πρωθυπουργός λόγω του... νεαρού της ηλικίας του!

Θα έπρεπε να ερωτηθεί ο αυτόκλητος υπερασπιστής του Αλέξη Τσίπρα μήπως θα έπρεπε να κρατήσουν μακριά από την τηλεόραση τον πρωθυπουργό, αφού είναι ακόμα σε τρυφερή ηλικία και δεν... κάνει να βλέπει τις τραγικές εικόνες, μη τυχόν και έχει εφιάλτες το βράδυ!

Είναι θεμιτό οι κυβερνητικοί βουλευτές και οι υπουργοί να επιστρατεύουν κάθε επιχείρημα για να πείσουν ότι για όλα φταίει το πολιτικό παρελθόν που επέτρεπε να χτίζονται άναρχα αυθαίρετοι οικισμοί, όμως ο Χριστόφορος Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο επικαλούμενος την ηλικία του Αλέξη Τσίπρα, που είχε πει με καμάρι από το βήμα της Βουλής τον Δεκέμβριο του 2015: «Εγινα στα 40 μου πρωθυπουργός. Επιτρέψτε μου να έχω κάποια οίηση»!

Την ώρα που ξεστομίζει τέτοια χωρατά για τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Επικρατείας θα πρέπει να σκέφτεται ότι πολλά από τα θύματα που άφησαν μαρτυρικά την τελευταία τους πνοή στο Μάτι δεν θα φτάσουν ποτέ στην ηλικία των 44 χρόνων...

Keywords
Τυχαία Θέματα