Η Μαρία από το «Νησί» μεγάλωσε και ερωτεύτηκε

14:20 1/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Μαρία από το «Νησί» μεγάλωσε και ερωτεύτηκεΤετάρτη, Αύγουστος 1, 2018 - 14:15

❱❱ Η Αναστασία Τσιλιμπίου, που ενσάρκωνε στο «Νησί» την κόρη της Λέχου, ερωτεύτηκε «μάγο» της τεχνολογίας

Η ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία είχε υποδυθεί τη μικρή Μαρία (τη μία από τις δύο κόρες της Λέχου) στο «Νησί», μεγάλωσε, έγινε ακόμη πιο όμορφη κι εδώ και λίγους μήνες ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον επίσης κούκλο Αλέξανδρο Ιβο, ο οποίος είναι tech expert

και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική.

Τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε σε κυκλαδίτικο νησί, όπου απόλαυσε τις διακοπές του κι εκεί γιόρτασε -τη Δευτέρα- και τα 25α γενέθλια του γοητευτικού νεαρού.

Ανάρτηση

Με ένα μήνυμα που... ξεχείλιζε αγάπη αλλά και θαυμασμό, η ηθοποιός ευχήθηκε στον αγαπημένο της: «Είναι η απόλυτη έμπνευσή μου. Είναι υπέροχο να έχεις δίπλα σου κάποιον σαν αυτόν, να σου δίνει δύναμη, να σε παρακινεί να βγεις από την ασφάλειά σου και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και πάντα να είναι θετική πηγή ενέργειας. Είναι έξυπνος, τόσο σκληρά εργαζόμενος και η καλύτερη παρέα... Χαρούμενα γενέθλια» έγραψε.



Αυτό ήταν... Οι followers της Αναστασίας υποκλίθηκαν στον έρωτά της: «Να τον χαίρεσαι!», «Το πιο όμορφο ζευγάρι», «Μακάρι να είστε μαζί για πάντα» ήταν μερικά από τα σχόλιά τους. Η Αναστασία και ο Αλέξανδρος γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, όταν εκείνη πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Playing Gods», στο Θέατρο Τέχνης Ασωμάτων, στο Θησείο, κι εκείνος είχε την παραγωγή.

Αν και μόλις 25 χρονών, ο Αλέξανδρος είναι co-founder και CEO ενός κοινωνικού δικτύου με κύριο γνώμονα τον ήχο, ηθοποιός, παραγωγός, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ένας επιτυχημένος travel blogger, καθώς διαθέτει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς με εικόνες από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη. Μέχρι σήμερα έχει περιηγηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, με αρκετές από αυτές να αποτελούν και τα πρώτα του βήματα στο επιχειρείν.



Ομως και η Αναστασία είναι αυτό που λέμε «next best thing» στον χώρο του θεάματος! Η πορεία της ξεκίνησε το 2006 από την τηλεοπτική σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου» και πλέον η 20χρονη ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στη showbiz, έχοντας μάλιστα στο βιογραφικό της κι έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουρκική σειρά «Κιοσέμ, η σουλτάνα», που της χάρισε μεγάλη δημοφιλία στη γειτονική χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα