ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Αδωνις Γεωργιάδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Αδωνις ΓεωργιάδηςΠαρασκευή, Ιανουάριος 18, 2019 - 19:22

❱❱ Εχουν ρίζα και στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι 151 ψήφοι εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση!

Οσο κι αν ακούγεται περίεργο, για το «ναι» της Κατερίνας Παπακώστα και τη στήριξη στην κυβέρνηση έχει μερίδιο ευθύνης ο αντιπρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης Αδωνις Γεωργιάδης, η διαμάχη του οποίου μαζί της την είχε οδηγήσει εκτός κόμματος και στην... αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ!

Η επιμονή (ή και εμμονή) του να διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία η νυν αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας Πολίτη «πληρώθηκε» τελικά με τη στήριξη της κυβέρνησης από την ίδια.

Τον Απρίλιο του 2017 ο Γεωργιάδης και η Παπακώστα είχαν βρεθεί στα χαρακώματα, με τον αντιπρόεδρο να ζητά επιτακτικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την «καρατομήσει». Ετσι, η τότε αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας αντικαταστάθηκε.

Ακολούθησε νέος γύρος κόντρας, όταν η κυρία Παπακώστα άσκησε κριτική στον Αδωνι Γεωργιάδη για την επίθεσή του στον Πάνο Καμμένο. Αυτό έφερε νέο κύκλο παραπόνων του «γαλάζιου» αντιπροέδρου, που τελικά σήμανε τη διαγραφή της παρά τις εξηγήσεις. Η Κατερίνα Παπακώστα υπουργοποιήθηκε και -φυσικά- είναι ένας από τους 151 βουλευτές που στήριξαν την κυβέρνηση.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο Αδωνις Γεωργιάδης στην αυτοκριτική του είναι τι θα συνέβαινε αν δεν είχαν προηγηθεί η κόντρα και η διαγραφή της. Θα υπήρχε άλλος βουλευτής στη θέση της ή η ψηφοφορία θα είχε εξελιχθεί ιδανικά για τη Νέα Δημοκρατία και εφιαλτικά για τον ΣΥΡΙΖΑ; Αν δεν απαντήσει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος, ίσως το απαντήσει ο ιστορικός του μέλλοντος, όμως σίγουρα τα γεγονότα έχουν καταγραφεί...

Keywords
Τυχαία Θέματα