ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Μυρσίνη Ζορμπά

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Μυρσίνη ΖορμπάΤρίτη, Οκτώβριος 30, 2018 - 15:02

❱❱ Βιάστηκε να βγάλει πόρισμα η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στην Αλβανία, αλλά...

... δεν πήρε είδηση τι είχε συμβεί με τον θάνατο του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας παρά μόνο ενώ βρισκόταν στον δρόμο της επιστροφής.

Την ώρα που οι έρευνες των ελληνικών Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη και εν αναμονή

ενημέρωσης από τις αντίστοιχες της Αλβανίας, η πολιτική επιστήμων και ερευνήτρια πολιτισμικής πολιτικής -όπως η ίδια δηλώνει- έσπευσε να υιοθετήσει τις αλβανικές θέσεις. Εγραψε, δηλαδή, η κυρία Ζορμπά σε ανάρτησή της στο facebook ότι ο ομογενής αρνήθηκε να παραδοθεί, με αποτέλεσμα να πυροβοληθεί από τους αστυνομικούς και ότι «καμία ελληνική σημαία δεν κατέβηκε, όλες ήταν υψωμένες».

Οι μαρτυρίες των οικείων του θύματος αλλά και όσων παρακολούθησαν τη δολοφονία του φαίνεται ότι δεν έπαιξαν τον παραμικρό ρόλο για την υπουργό Πολιτισμού, η οποία δεν δίστασε να δικαιώσει την αλβανική πλευρά, την ώρα που η κυβέρνηση δηλώνει ότι περιμένει εξηγήσεις.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της αναφέρεται κυρίως στην τελετή απόδοσης τιμών στο νεκροταφείο πεσόντων στους Βουλιαράτες, ενώ για τον θάνατο του ομογενούς δηλώνει ότι τον πληροφορήθηκε το απόγευμα καθ' οδόν και αρκέστηκε να τον χαρακτηρίσει «ένα τραγικό συμβάν που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μέσα στην ατμόσφαιρα συγκίνησης που επικρατούσε»!

Keywords
Τυχαία Θέματα