«Χοντρό» είναι το μάτι τους!

ΚΟΣΜΟΣ«Χοντρό» είναι το μάτι τους!Δευτέρα, Οκτώβριος 29, 2018 - 17:45

❱❱ Sex symbols της showbiz διεκδικούν Οσκαρ ανασφάλειας βλέποντας περιττά κιλά και άλλες ατέλειες στο σώμα τους

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τι κι αν με την ομορφιά τους έχουν κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί και τις γυναίκες να θέλουν να τους μοιάσουν με κάθε κόστος, στα δικά τους μάτια είναι «χοντρές», «πλαδαρές» ή με... αυτιά ελέφαντα.

Πρόκειται για διάσημες σταρ

που έχουν γίνει sex symbols, αλλά κατά καιρούς έχουν παραπονεθεί για ατέλειες στο σώμα τους, τις οποίες όμως βλέπουν μόνο εκείνες.

Η 28χρονη πρωταγωνίστρια των «Hunger Games» Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου το 2014 από το περιοδικό «FHM», η ίδια όμως διαμαρτύρεται για τα παχάκια στις μασχάλες. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός λέει ότι τα σιχαίνεται, διότι φαίνονται άσχημα όταν φοράει στράπλες φόρεμα. Ωστόσο κανείς από όσους την είδαν στα πολλά κόκκινα χαλιά στα οποία έχει περπατήσει δεν έχουν παρατηρήσει ούτε υποψία από τα συγκεκριμένα παχάκια.

Η σέξι τραγουδίστρια από τα εξωτικά Μπαρμπάντος Ριάνα παραπονιέται συχνά ότι έχει «ψωμάκια». Ωστόσο όσοι έχουν προσέξει τις αρετουσάριστες φωτογραφίες που αναρτά στα social media δυσκολεύονται να εντοπίσουν έστω και ίχνος κυτταρίτιδας στα πόδια της. «Χοντρά πόδια» νομίζει ότι έχει η Τζένιφερ Λόπεζ, δηλώνοντας μάλιστα ότι πέρασε μια ολόκληρη δεκαετία στα 20 της νιώθοντας κομπλεξικά «που δεν ήταν λεπτά». Αυτή που το... τερμάτισε είναι η κατά γενική ομολογία λεπτή Σιένα Μίλερ, η οποία διαμαρτύρεται ότι είναι χοντρή. Η 36χρονη προσπαθεί μάλιστα να πείσει τους πάντες κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων ότι είναι, όπως λέει, «μια κοκαλιάρα χοντρή».

Παιδικό τραύμα

Η «βασίλισσα της ποπ» Μπιγιονσέ, από την άλλη, έχει αποκαλύψει ότι στα παιδικά της χρόνια οι συμμαθητές της την κορόιδευαν αποκαλώντας την «Ντάμπο», όπως το γνωστό ελεφαντάκι με τα μεγάλα αυτιά των κινουμένων σχεδίων. Η 37χρονη, που κόβει την ανάσα με την εμφάνισή της, έχει πιστέψει σε τέτοιο βαθμό ότι έχει υπερβολικά μεγάλα αυτιά, που, όπως είπε, φοράει πολύ μεγάλα σκουλαρίκια για να φαίνονται μικρότερα.

Η Κάρα Ντελεβίν μπορεί να υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους «αγγέλους» της Victoria's Secret, ωστόσο δηλώνει ότι δεν της αρέσει το σώμα της διότι δεν έχει αρκετές καμπύλες και μοιάζει «με σώμα άνδρα». Τέλος, η Βικτόρια Μπέκαμ, που συχνά δέχεται κριτική ότι φαίνεται ανορεξική, δήλωσε ότι δεν τη νοιάζει που έχει κοιλίτσα. Φωτογράφιση για τη «Vogue» της Αυστραλίας όμως έδειξε ότι η κοιλιά της είναι πιο επίπεδη από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα