Στέλνει ό,τι μπορεί η Νία Βαρντάλος

16:09 4/9/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτέλνει ό,τι μπορεί η Νία ΒαρντάλοςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 4, 2015 - 16:03

Πακέτα βοήθειας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λέσβο στέλνει η Νία Βαρντάλος για τους Σύρους πρόσφυγες. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, συγκλονισμένη από το δράμα των εξαθλιωμένων ανθρώπων που αφήνουν άρον άρον την πατρίδα τους αλλά και από τις τραγικές εικόνες που βλέπουν το φως

της δημοσιότητας, αποφάσισε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο. Προτρέπει στους φίλους της να κάνουν το ίδιο, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το πακετάρισμα κουτιών, τα οποία περιέχουν διάφορα χρήσιμα είδη.

Είδη πρώτης ανάγκης

Εσώρουχα, κάλτσες, παπούτσια, ρούχα και προϊόντα γυναικείας υγιεινής συσκευάζονται με προορισμό το ελληνικό νησί, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί οι Σύροι πρόσφυγες κάθε ηλικίας.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες φαίνονται ακόμη και τα χεράκια της μικρής κόρης της Νία, Ιλάρια, που βοηθάει τη μαμά της.

«Στείλτε στους Σύρους πρόσφυγες: Ταχυδρομείο Μήθυμνα, γραφείο διευθυντού, Μόλυβος 81108, Λέσβος, Ελλάδα» έγραψε δίπλα από τις εικόνες η Βαρντάλος, ώστε όποιος από τους φίλους της στο διαδίκτυο θελήσει να βοηθήσει, να γνωρίζει πού ακριβώς θα πρέπει να αποστείλει τα πακέτα με τα είδη πρώτης ανάγκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα