Σώθηκαν από θαύμα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣώθηκαν από θαύμαΤετάρτη, Νοέμβριος 22, 2017 - 17:08

❱❱ Ανατράπηκε λεωφορείο με μαθητές και ηλικιωμένους

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Αγιο είχαν μαθητές από τα Τρίκαλα όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν και κατευθυνόταν από την Καλαμπάκα προς το χωριό Ελάφι ανατράπηκε και κατέληξε σε χωράφι!

Στο βαρύ όχημα, εκτός από τα τρία παιδιά που επέστρεφαν στα σπίτια τους από το σχολείο, επέβαιναν και ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής.

Ηταν γύρω στις 14.00 όταν ξαφνικά κοντά στο κλειστό γυμναστήριο

Καλαμπάκας το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έφυγε από την πορεία του, παρά το γεγονός ότι κινείτο σε ευθεία. Ο οδηγός προσπάθησε να το συγκρατήσει, αλλά δεν τα κατάφερε και το λεωφορείο έπεσε μέσα σε ένα αγροτεμάχιο, που βρισκόταν σε χαμηλότερο επίπεδο από το οδόστρωμα, όπου ανατράπηκε, σκορπίζοντας πανικό και τρόμο στους επιβάτες.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για να βοηθήσουν να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες από το λεωφορείο και μάλιστα, για να καταφέρουν να τους βγάλουν, έσπασαν το παρμπρίζ. Αν και δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, οι ηλικιωμένοι υπέστησαν σοκ και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν καρδιακά προβλήματα και η υγεία τους είναι γενικά εύθραυστη, οπότε οι γιατροί τούς υπέβαλαν σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ο δήμαρχος Καλαμπάκας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας και άλλα μέλη της δημοτικής Αρχής. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους για τους οποίους συνέβη το ατύχημα και γίνεται πραγματογνωμοσύνη στα μηχανικά μέρη του λεωφορείου για να διαπιστωθεί αν έφταιγε ο οδηγός ή αν το βαρύ όχημα υπέστη κάποια βλάβη, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα