Σοκ! Νταντά «τέρας» αποκεφάλισε 4χρονη

17:38 1/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΜΟΣΧΑΣοκ! Νταντά «τέρας» αποκεφάλισε 4χρονηΤρίτη, Μάρτιος 1, 2016 - 17:32

Σκότωσε το κοριτσάκι που πρόσεχε επί 18 μήνες, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, βγήκε στον δρόμο (με το «τρόπαιο» στο χέρι) και απειλούσε να ανατιναχθεί

Σκηνές που θύμιζαν τζιχαντιστικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι στη Μόσχα, όταν μια γυναίκα που φορούσε μπούρκα φώναζε «Allahu Akbar» κρατώντας στο χέρι της, σαν τρόπαιο, το κομμένο κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού.

Η Espresso weekend

(το Σαββατοκύριακο 05-06/03) παρουσιάζει:
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ
Τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού σε μία διπλή κασετίνα


Η γυναίκα που απειλούσε να ανατιναχθεί κοντά στον σταθμό μετρό του Oktyabrskoye ήταν η νταντά του άτυχου παιδιού, το ακέφαλο κορμί του οποίου είχε βρεθεί λίγες ώρες νωρίτερα από τους αστυνομικούς σ' ένα διαμέρισμα όπου κλήθηκαν γιατί είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.
Η 38χρονη νταντά της 4χρονης Νάστια Μ., η Γκιουλχέχρα Μπομποκούλοβα από το Ουζμπεκιστάν, σκόρπισε τον πανικό στους περαστικούς, όταν ξαφνικά έβγαλε το κεφάλι του παιδιού από μια τσάντα ενώ περπατούσε κοντά στην είσοδο του σταθμού του μετρό, ουρλιάζοντας ότι το σκότωσε, ενώ παράλληλα προσευχόταν.|


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η Μπομποκούλοβα φέρεται ότι είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, επειδή την είχε απατήσει ο άνδρας της. Τα ακριβή κίνητρά της, ωστόσο, αναμένεται να διευκρινιστούν μετά και την ψυχιατρική εξέτασή της.
Ενας από τους αυτόπτες μάρτυρες δήλωσε σε ρωσικό δίκτυο ότι η γυναίκα φώναζε: «Το παιδί μου σκοτώθηκε... Θα τους τινάξω όλους στον αέρα. Μισώ τη δημοκρατία». Στη σωματική έρευνα που της έγινε ωστόσο, κατά τη σύλληψή της, δεν διαπιστώθηκε να έχει επάνω της εκρηκτικά.

Αλλη αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε τη γυναίκα -βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ- να φωνάζει στα αραβικά «Ο Θεός είναι μεγάλος». «Τράβηξε την προσοχή μου γιατί ούρλιαζε "Allahu Akbar". Οταν έστρεψα το βλέμμα μου, είδα ότι κρατούσε ένα ματωμένο κεφάλι στα χέρια της, αλλά πίστεψα ότι δεν ήταν αληθινό. Ο κόσμος όμως έλεγε ότι είναι αληθινό» είπε χαρακτηριστικά η Πολίνα Νικόλσκαγια.

Το κοριτσάκι, το οποίο φέρεται ότι είχε μαθησιακές δυσκολίες και δεν μπορούσε να περπατήσει, ήταν το μικρότερο παιδί μιας οικογένειας από την περιοχή Οριολ, που έχει επίσης έναν 15χρονο γιο. Η μητέρα του κοριτσιού μεταφέρθηκε λιπόθυμη σε νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας κατέθεσε ότι η νταντά δούλευε για λογαριασμό τους 18 μήνες. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η νταντά περίμενε μέχρι οι γονείς να φύγουν από το διαμέρισμα με το μεγαλύτερο παιδί και μετά σκότωσε το κοριτσάκι και έβαλε φωτιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ Νταντά, 4χρονη,sok ntanta, 4chroni