Σεξ στον ύπνο

17:39 4/1/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣεξ στον ύπνοΠαρασκευή, Ιανουάριος 4, 2019 - 17:38

❱❱ Τηλεφώνημα για τρελά γέλια από τον κουμπάρο της Πατέρα στον αέρα του «Πρωινού»

Επικές στιγμές γέλιου στο «Πρωινό», με πρωταγωνίστρια τη Λίτσα Πατέρα. Τη στιγμή που η αστρολόγος ενημέρωνε τους Υδροχόους για τα μελλούμενα των επόμενων ημερών, το τηλέφωνό της χτύπησε στον αέρα. «Δεν το πιστεύω!» αναφώνησε η Λίτσα και το σήκωσε, ζητώντας ευγενικά συγγνώμη από τη Φαίη Σκορδά και τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

«Καλά, Στέλιο Αντωνιάδη, εσύ με παίρνεις αυτή την ώρα; Είναι δυνατόν;» διαμαρτυρήθηκε η αστρολόγος στον γνωστό παραγωγό του ΑΝΤ1 και κουμπάρο της. «Στον ύπνο σου κάναμε σεξ και με πήρες; Κι είσαι ευχαριστημένη;» απάντησε εκείνος με χιούμορ. Η Λίτσα Πατέρα κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό! Το αρχικό σοκ όμως διαδέχτηκε το γέλιο μέχρι δακρύων, αφού η συνομιλία ήταν σε ανοιχτή ακρόαση έπειτα από παρότρυνση της Φαίης Σκορδά, η οποία είχε λιώσει στο γέλιο, όπως επίσης και η ομάδα του πάνελ.

«Φτου σου, είσαι και κουμπάρος! Δεν ντρέπεσαι λιγάκι! Αντε, φιλάκια, γεια» είπε γλυκά η αστρολόγος, που δεν περίμενε κάτι τέτοιο, αφού μάλλον τον είχε πάρει νωρίτερα τηλέφωνο κατά λάθος. «Μα, για να παίρνεις τέτοια ώρα, μάλλον ευχαριστημένη θα είσαι!» συνέχισε εκείνος. Από τη στιγμή που η κουβέντα άναψε με εκατέρωθεν πειράγματα, η παρουσιάστρια του μαγκαζίνο ζήτησε από τη συνεργάτιδά της να τερματίσει το τηλεφώνημα για να... γλιτώσουν τα χειρότερα από την πιπεράτη συνομιλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα