Σε πελάγη ευτυχίας η Βίκυ Καγιά! Γέννησε αγοράκι και της μοιάζει πολύ

SHOWBIZΣε πελάγη ευτυχίας η Βίκυ Καγιά! Γέννησε αγοράκι και της μοιάζει πολύΔευτέρα, Ιανουάριος 22, 2018 - 14:40

❱❱ Να τους ζήσει ο γιος! Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς υποδέχτηκαν τον... πελαργό το απόγευμα του Σαββάτου στο μαιευτήριο Ιασώ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Shopping star» έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους τριών κιλών, το οποίο της μοιάζει καταπληκτικά, τόσο που -σύμφωνα με πληροφορίες- έγινε θέμα σχολιασμού στο μαιευτήριο! Οσοι έχουν δει το νεογέννητο είναι

ξετρελαμένοι!

Οσο για τον ευτυχισμένο πατέρα Ηλία Κρασσά, καμαρώνει τη γυναίκα του και τον γιο του, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας! Πότε θα πάνε στο σπίτι τους μαμά και γιος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Για την ώρα ξεκουράζονται στη σουίτα του 7ου ορόφου του γνωστού μαιευτηρίου υπό την επίβλεψη του μαιευτήρα - γυναικολόγου Βασίλη Αθανασίου.

Ο μικρούλης, που γεννήθηκε πάνω στην αλλαγή του Αιγόκερω με τον Υδροχόο, είναι το δεύτερο παιδί της Βίκυς Καγιά και το τέταρτο του Ηλία Κρασσά.

Παιδιά

Ο επιχειρηματίας, που διατηρεί πασίγνωστη αλυσίδα ζαχαροπλαστείων, εκτός από την Μπιάνκα, την πρώτη κόρη του με τη Βίκυ, η οποία γεννήθηκε τον Μάιο του 2015, έχει άλλα δύο παιδάκια από τον προηγούμενο γάμο του με την Ευαγγελία Μπάρλα, τον Γιώργο και την Εριέττα.

Οπως είχε δηλώσει το ανδρόγυνο στο παρελθόν, ήθελε πολύ ακόμη ένα παιδάκι για να μεγαλώσει η οικογένειά τους! Να λοιπόν που η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα