Σάββατο 27/7/2013

Κριός: Οσο πιο διπλωματικά χειρίζεσαι μια κατάσταση επαγγελματική ή συνεργατική τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Προστάτευσε τη δουλειά σου και τον εαυτό σου. Πρέπει από κάπου να τροφοδοτείσαι με ενέργεια, προκειμένου να αποδίδεις.

Ταύρος: Μπορεί στη σχέση σου ή σε μια σημαντική σχέση για σένα να είσαι επιφυλακτικός. Καλύτερα πάντως να προχωράς αργά, γιατί κάπως έτσι μπορείς κι εσύ και ο άλλος να βιώσετε πιο έντονα τις στιγμές μεταξύ σας. Είναι πιθανό να ενθουσιάζεσαι, αλλά να προσπαθείς να συγκρατηθείς.

Δίδυμοι: Εαυτός και περιβάλλον. Ασχολήσου με αυτά τα δύο λίγο, δηλαδή φρόντισε

τα ώστε να πάρεις δυνάμεις. Μετά τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις, φρόντισε τον εαυτό σου με όσα μέσα διαθέτεις, πρόσεξε τη διατροφή σου, πέτα τα άχρηστα (από μέσα σου και από γύρω σου) και κάνε χώρο για τα νέα.

Καρκίνος: Μπορεί να νιώθεις κάποιες αναστολές στο να εκφραστείς. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό σήμερα. Αν νιώθεις ότι αυτό σου δίνει δύναμη και ενέργεια, κράτα το έτσι. Αν νιώθεις δυσφορία και ότι πρέπει να εκφραστείς, τότε μίλα. Μήπως υπάρχει κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα;

Λέων: Οι προσπάθειές σου να φέρεις σε μια ισορροπία τα οικονομικά σου θα αποδώσουν. Είναι πιθανό να έχεις κάποια καλά νέα σε σχέση με το σπίτι σου -μπορεί να μετακομίζεις, π.χ.- ή σε σχέση με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο.

Παρθένος: Η επικοινωνία είναι το δυνατό σου χαρτί. Μπορείς να είσαι πιο διπλωματικός από ποτέ, ενώ η κρίση σου είναι άψογη. Καλύτερα να λες λίγα, να διερευνάς τα πράγματα και να ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα σήμερα.

Ζυγός: Η Αφροδίτη στον οίκο που αφορά το υποσυνείδητό σου φέρνει στην επιφάνεια την εσωτερική σου σοφία. Αφού πλέον ξέρεις τον δρόμο που θέλεις (και όχι απαραίτητα που «πρέπει») να ακολουθήσεις, μήπως να αρχίσεις να προχωράς σιγά-σιγά;

Σκορπιός: Η αρμονική όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη φέρνει στιγμές ηρεμίας και «συντονισμού» με τους άλλους. Ακόμη και μια επιθυμία που σου φαίνεται άπιαστη μπορεί να πραγματοποιηθεί. Α, και κάτι άλλο: αν είσαι μία φορά δυνατός μόνος σου, με συναισθηματική στήριξη είσαι εκατό.

Τοξότης: Ισως τα μικρά αλλά σταθερά βήματα σε ένα επαγγελματικό θέμα να έχουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από την υπερβολική προσπάθεια που συνοδεύεται από άγχος. Ο σχεδιασμός και ο άψογος προγραμματισμός θα φέρουν αποτελέσματα ως επιβράβευση.

Αιγόκερως: Η προσήλωσή σου στον στόχο σου θα φέρει θεαματικά αποτελέσματα. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να σε στηρίξουν. Οχι απλώς δεν πρέπει να χάνεις το κουράγιο σου, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι στο τέλος θα είσαι νικητής.

Υδροχόος: Αφροδίτη και Κρόνος σού λένε «κάνε μικρά βήματα, δείξε συνέπεια και το πιο επαγγελματικό σου προφίλ, μη μιλάς τόσο πολύ στη δουλειά και θα δεις αποτελέσματα». Ως συμβουλή, πάντως, καλή ακούγεται.

Ιχθύες: Μπορεί ο Κρόνος να είναι αυστηρός και κάπως να νιώθεις στριμωγμένος, αλλά κάποιες φορές όταν συντονίζεται με άλλους πλανήτες, όπως σήμερα με την Αφροδίτη, μπορεί να αλλάξει το σκηνικό στη συναισθηματική σου ζωή. Προς το καλύτερο φυσικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα