Αλέξης Τσίπρας: Aνατρεπτικός και φιλόδοξος

Αλέξης Τσίπρας: Ανατρεπτικός και φιλόδοξος με πολλούς θαυμαστές και ακόμα περισσότερους εχθρούς

Ο Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε ελάχιστες μέρες μετά τη Μεταπολίτευση. Με πλανητική «παρακαταθήκη» τον αστρολογικό χάρτη της Μεταπολίτευσης, ήρθε να παίξει το δικό του ρόλο που του επέλεξαν οι... Μοίρες Κλωθώ και Λάχεσις.

Η «καριέρα» του ξεκίνησε όταν είχε συντονιστικό ρόλο στις καταλήψεις

της δεκαετίας του ’90. Ο πιτσιρικάς με το «ροκαμπίλι» μαλλί έγινε πολιτικός μηχανικός και συνέχισε στον «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ». Στις δημοτικές εκλογές «πιάνει» 11%, δηλαδή ποσοστό σχεδόν διπλάσιο από το ποσοστό που έπιασε ο Συνασπισμός. Κοντράρεται σε εσωκομματικές διαδικασίες με τον Φώτη Κουβέλη και τον κερδίζει κατά κράτος. Ο Φ. Κουβέλης ιδρύει την ΔΗΜ.ΑΡ και πολλοί υποστήριξαν ότι αυτό θα ήταν το κύκνειο άσμα του Συνασπισμού. Σφυροκοπά την κυβέρνηση αλλά και κόμματα της «υποτιθέμενης» αντιπολίτευσης (όπως Ν.Δ) κι ενώ πάει στις εκλογές του Μαΐου 2012 με ποσοστό 7% (τόσο του έδιναν οι έγκυρες δημοσκοπήσεις) προκαλεί πολιτική θύελλα αφού εξοστρακίζει το ΠΑΣΟΚ από τη σύνθεση του πολιτικού δίπολου. Πανικός στην Λ. Συγγρού, εν ριπή οφθαλμού διαλύεται το ΛΑ.Ο.Σ αφού απεχώρησαν οι Διόσκουροι (Βορίδης, Άδωνις, Πλεύρης) και επιστρέφει η Ντόρα. Ο MrAlexis αποδεικνύει πως δεν είναι τελικά αδιάφορος!

Το αστρολογικό «Whoiswho». Ποιος είναι και τι μπορεί να πετύχει;

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα «δυνατό» χαρτί για το πολιτικό σκηνικό. Άλλωστε ο Υποθετικός Κρόνος (αξιώματα) στο ωροσκόπιο του ισοδυναμεί με τα μεσοδιαστήματα Μεσουράνημα/Απόλλων, Ωροσκόπος/Κρόνος Υποθετικός που δίνουν ως ερμηνεία «Ο αρχηγός, ο ηγέτης».

Ο Δίας ισούται με το μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα που δείχνει πως τα σχέδια που καταστρώνει θα στεφθούν με επιτυχία.

Λαμβάνοντας υπόψη την εξίσωση Βουλκάνους = Δίας/Κιούπιντο, έχουμε έναν ηγέτη με ικανότητα να επηρεάζει το πλήθος. Φανταστείτε ο Αλέξης Τσίπρας να είχε τη «δημοσιογραφική αβάντα» άλλων πολιτικών αρχηγών.

Επίσης, ο Ήλιος του ισούται με το μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού /Κρόνου Υποθετικού που είναι ένδειξη επιτυχίας και τιμών.

Ο Ωροσκόπος του ισούται με Κρόνο Υποθετικό δείχνοντας πως τα λάθη των άλλων θα τον φέρουν στην ηγεσία.

Το Μεσουράνημα ισούται με Ωροσκόπο/Δια, Μηδενική Κριού/Αφροδίτη και Αφροδίτη σηματοδοτώντας μεγάλες αλλαγές και εκτίμηση από τρίτους.

Με λίγα λόγια ο Α. Τσίπρας έχει στόφα αρχηγού και τελικά θα μπορέσει να κυβερνήσει!

Η ηλιακή επιστροφή του 2013

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη χρονιά αφού ο Ωροσκόπος του έτους 2013 «πέφτει» στο ζώδιο του Ζυγού.

Ο κυβερνήτης του 1ου οίκου (εγώ, προσωπικότητα) είναι στον 11ο οίκο και στο ζώδιο της Παρθένου (όχι καλή θέση) αλλά στην 5η μοίρα (μοίρα της γοητείας). Είναι σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον 6ο οίκο. Η διαφορά αριθμητικής τιμής είναι 1 άρα το πρώτο ζώδιο (Κριός) που καταλαμβάνει θέση στον 7ο οίκο. Συνεπώς ο Αλέξης Τσίπρας (Αφροδίτη) θα δεχτεί συκοφαντία και λάσπη (Ποσειδώνας) από τους αντιπάλους του (Κριός, 7ο οίκος).

Ο Άρης στον Καρκίνο (θέση πτώσης) σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (ισχυρή όψη, όπου κατά τη γνώμη μου συναντάμε σε χάρτες ατόμων που δεν το βάζουν κάτω, δείχνει την όρεξη για μάχη) και σε σύνοδο με το Δία στον Καρκίνο (θέση ζωδιακής έξαρσης και κυριαρχία από οικοθεσία δημιουργούν κοσμική έξαρση).

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει τη δυσκολία να κάνει υπερβάσεις.

Η Σελήνη είναι στον Κριό (παρόρμηση) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Το «κερασάκι» είναι η εξίσωση Κρόνος Υποθετικός = Άρης/Δίας που μιλά για ηγεσία μέσω τύχης.

Τέλος, τα προοδευμένα μεσοδιαστήματα Μεσουράνημα/Ζευς = Αφροδίτη/Ουρανός = Χείρωνας/Βουλκάνους ισούνται με Κρόνο Υποθετικό δίνοντας ως ερμηνεία: Δημιουργώντας κάτι μεγάλο, εύνοια από ισχυρούς (!), έλεγχος της δύναμης και χρησιμοποίηση της για να ηγηθεί την κατάλληλη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα