«Σαμουράι» ο Κοκλώνης!

09:22 9/2/2019 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIP«Σαμουράι» ο Κοκλώνης!Σάββατο, Φεβρουάριος 9, 2019 - 09:00

❱❱ Ο «Mr Celebrity Travel» ταξιδεύει στο Τόκιο παρέα με τον Γιάννη Βαρδή και τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά σήμερα στις 20.00 στο Open

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Στη hi-tech μητρόπολη του κόσμου, με τα περισσότερα Michelin γαστρονομίας από οπουδήποτε στον κόσμο, ταξίδεψαν ο οικοδεσπότης του «Celebrity Travel» Nίκος Κοκλώνης με καλεσμένους τον Γιάννη

Βαρδή και τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά.

Οι τρεις τους προσγειώθηκαν στο εντυπωσιακό Τόκιο με τις LED γιγαντοοθόνες στις τεράστιες λεωφόρους, τους ουρανοξύστες, τις παραδοσιακές παγόδες και το δροσερό αεράκι του Ειρηνικού Ωκεανού, ξεκινώντας τη βόλτα τους από το διάσημο fish market Toyosu. Με περισσότερους από 2.000 τόνους θαλασσινά να καταφθάνουν καθημερινά στην ιστορική ψαραγορά, η γειτονιά διαθέτει τα καλύτερα και πιο ακριβά ρεστοράν.

Επόμενος σταθμός, το Tokyo Sky Τree, ο ψηλότερος πύργος του κόσμου με ύψος 160 μ. και... Βραβείο Guinness! Ο Νίκος Κοκλώνης και οι φιλοξενούμενοί του απόλαυσαν την πανοραμική θέα της μεγαλούπολης από τα παρατηρητήρια, θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική του κτιρίου, την τεχνολογία, τα εστιατόρια, το ενυδρείο και το πλανητάριο που στεγάζονται στο εσωτερικό του. O «Mr Celebrity Travel», γνωστός για τις εκπλήξεις του, συνόδευσε το ζευγάρι σε περίεργα μπαρ όπου οι πελάτες χαλαρώνουν παίζοντας με κουκουβάγιες ή χαϊδεύοντας γάτες! Φιλόζωοι και οι τρεις, δεν έχασαν την ευκαιρία για... γιαπωνέζικα γουργουρίσματα και ζεστές μαλακές αγκαλιές με τα συμπαθητικά τετράποδα.

Η βόλτα στην πιο ακριβή περιοχή, την περίφημη Ginza, με τα καταστήματα των πιο διάσημων οίκων μόδας στη σειρά, προκάλεσε... διαστολή στις κόρες των ματιών τους! Κι αυτό διότι οι τιμές των ρούχων υψηλής ραπτικής ήταν ασύλληπτες! Συναρπαστικές ήταν η άφιξή τους στον πολυσύχναστο σταθμό τρένων Shinjuku με τους 3.500.000 επιβάτες καθημερινά, αλλά και η μετακίνησή τους με τον ταχύτατο συρμό. Δρόμο πήραν, δρόμο άφησαν και βρέθηκαν στην περιβόητη οδό Harajuku, όπου πολλοί ντόπιοι κυκλοφορούν ντυμένοι με εκκεντρικά ρούχα, αλλά και στην περιοχή Κabukicho, με τα περίφημα «κόκκινα φανάρια», τα καμπαρέ και τα «ροζ σαλόνια»!

Εζησαν τον μύθο

Ακόμα μία δυνατή εμπειρία ήταν η επίσκεψη στο επιβλητικό ηφαίστειο Fuji Yama με την κορυφή του δίπλα στο φεγγάρι, όπως λένε οι Γιαπωνέζοι! Ο εξαιρετικά συμμετρικός κώνος ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και στο παρελθόν φιλοξενούσε στους πρόποδές του στρατόπεδο εκπαίδευσης σαμουράι. Θέλοντας να ζήσουν τον μύθο της γιαπωνέζικης ιστορίας, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Κοκλώνης πόζαραν με χαμόγελο σε αναμνηστικά κλικ ντυμένοι σαμουράι και η Νατάσα φορώντας ολομέταξα παραδοσιακά ρούχα γκέισας, ενώ το ενσταντανέ ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή τους στο αυτοκρατορικό παλάτι του μονάρχη Akihito, όπου ζει με την οικογένειά του!

Παράλληλα, ο γιος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή έδωσε μια απίθανη συνέντευξη στον οικοδεσπότη του «Celebrity Travel» που θα προβληθεί απόψε στις 20.00 στο Open, μιλώντας από καρδιάς για τον πατέρα του, την πρωτότυπη γνωριμία του με τη γυναίκα του και αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο μυστικό του που θα επηρεάσει τη ζωή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα