Ο Σον Πεν «έσωσε» τον Ελ Τσάπο!

21:09 8/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ Σον Πεν «έσωσε» τον Ελ Τσάπο! Παρασκευή, Φεβρουάριος 8, 2019 - 21:09

❱❱ Πρώην πράκτορας κατηγορεί τον star ότι λόγω της συνέντευξης που πήρε από τον βαρόνο της κοκαΐνης εμπόδισε τη σύλληψή του

«Ω, Θεέ μου, μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τον Σον Πεν» αναφωνεί εξοργισμένος κορυφαίος πρώην πράκτορας της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών

(DEA), ζητώντας επιτακτικά να μπει φυλακή ο σταρ του Χόλιγουντ εξαιτίας της διαβόητης συνέντευξής του με τον Ελ Τσάπο.

Ο Τζακ Ράιλι «βγάζει λάδι» τον 58χρονο ηθοποιό όσον αφορά τις κατηγορίες ότι λειτούργησε σαν κατάσκοπος για να συλληφθεί ο Χοακίν Γκουζμάν, κατηγορώντας τον ότι με την παρουσία του επέτρεψε στον βαρόνο της κοκαΐνης να αποφύγει τη σύλληψη. Το 2015 ο Ράιλι ήταν ο ανώτερος στην ιεραρχία αξιωματικός της DEA που συμμετείχε στο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του αρχηγού του μεξικανικού καρτέλ της Σιναλόα.

Οπως δήλωσε στη «New York Post» με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Drug warrior» (Πολεμιστής των ναρκωτικών), που αναφέρεται στην αστυνομική έρευνα για τον Ελ Τσάπο, θέλει να δείρει τον Σον Πεν διότι έθεσε σε κίνδυνο δεκάδες ζωές αστυνομικών, κατηγορώντας τον για παρακώλυση της Δικαιοσύνης.

Οπως περιγράφει στο βιβλίο του, τον Οκτώβριο του 2015 ο ίδιος και Μεξικανοί καταδρομείς είχαν εντοπίσει τον Γκουζμάν σε κατοικία στην κορυφή ενός λόφου της περιοχής Λα Τούνα. Ενώ ήταν έτοιμοι να κάνουν έφοδο και να τον συλλάβουν, εμφανίστηκε ο Σον Πεν, συνοδευόμενος από τη Μεξικανή ηθοποιό Κέιτ ντελ Καστίγιο. Ο Ράιλι αναγκάστηκε να αναβάλει την έφοδο για να μη θέσει σε κίνδυνο τις ζωές των δύο ηθοποιών. Οταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του Ελ Τσάπο στον Πεν και ο τελευταίος αποχώρησε, οι καταδρομείς είχαν χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, καθώς ο Γκουζμάν αντιλήφθηκε την παρουσία τους και βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα