Ρωσία: Πήγε για selfie και έπεσε από τον 86ο όροφο!

ΚΟΣΜΟΣΡωσία: Πήγε για selfie και έπεσε από τον 86ο όροφο!Δευτέρα, Ιανουάριος 16, 2017 - 17:38

Φριχτό θάνατο βρήκε 18χρονος Ρώσος, καθώς έπεσε από τον 86ο όροφο του ψηλότερου κτιρίου της Μόσχας, γλιστρώντας στην προσπάθειά του να βγάλει selfie. Τοπικά μέσα μετέδωσαν, ωστόσο, και άλλη μια εκδοχή για το μοιραίο συμβάν, μεταδίδοντας πως ο νεαρός βούτηξε στο κενό ύστερα από καβγά με τον πατέρα του.

Ο Αλεξάντρ έπεσε από τον ουρανοξύστη OKO («Το μάτι») στη

Μόσχα, από ύψος 354 μέτρων, και προσγειώθηκε σε ένα Mercedes G-Wagen που ήταν σταθμευμένο από κάτω. Οι αστυνομία εξετάζει δύο εκδοχές για την πτώση του. Σύμφωνα με την πρώτη, γλίστρησε στην προσπάθειά του να βγάλει μία selfie, κοντά στο παγοδρόμιο που φιλοξενεί ο ουρανοξύστης, με θέα τη ρωσική πρωτεύουσα, και, με τη δεύτερη, πως είχε έναν πολύ άγριο καβγά με τον πατέρα του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Αυτή την εκδοχή, του καβγά μεταξύ του νεαρού άνδρα και του πατέρα του, στηρίζουν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες.

«Στην τρέλα της στιγμής ο Αλεξάντρ έτρεξε σε ένα ελικοδρόμιο και πήδηξε μακριά» λένε. Ο ουρανοξύστης, που είναι ο ψηλότερος όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και στην Ευρώπη, και ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη στη Μόσχα, φιλοξενεί γραφεία, κατοικίες, χώρους διασκέδασης, ενώ το παγοδρόμιό του εκτείνεται σε 420 τετραγωνικά μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα