«Η Θέρμαν είναι ψυχικά ασθενής»

ΚΟΣΜΟΣ«Η Θέρμαν είναι ψυχικά ασθενής»Δευτέρα, Ιανουάριος 16, 2017 - 16:52

Σκληρή αναμένεται η διαμάχη ανάμεσα στην Ούμα Θέρμαν και στον άλλοτε σύντροφό της Αρπάντ Μπουσόν, καθώς ξεκίνησε η διαδικασία για την κηδεμονία της κόρης τους Λούνα Φλόρενς, με την πλευρά του Μπουσόν να απευθύνει βαριές κατηγορίες στην ηθοποιό, υποστηρίζοντας πως η Θέρμαν είναι ψυχικά ασθενής και ότι έκανε χρήση φαρμάκων σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Ο δικηγόρος του Μπουσόν, ο Πίτερ Μπρονστάιν, εξετάζοντας ως μάρτυρα

ψυχολόγο την οποία διόρισε το δικαστήριο, τη ρώτησε αν είναι ενημερωμένη από τον Μπουσόν ότι η Θέρμαν αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Εντονη αντίδραση

Η δρ Σάρα Βάις επιβεβαίωσε πως έχει ενημερωθεί από τον Μπουσόν, ο δικηγόρος της Θέρμαν όμως αντέδρασε έντονα όταν ο Μπρονστάιν έκανε λόγο για κατανάλωση φαρμάκων λόγω κατάθλιψης, άγχους και αϋπνίας σε συνδυασμό με αλκοόλ, καταφέρνοντας να μη δοθεί απάντηση. Αργότερα η ψυχολόγος είπε πως η Θέρμαν είχε μικρά προβλήματα διάσπασης προσοχής και μαθησιακές δυσκολίες, όχι όμως διαταραχή προσωπικότητας.

Ο δικηγόρος του Μπουσόν κατηγόρησε επίσης την πρώην σύντροφό του ότι στέλνει τη μικρή σε παιδικό σταθμό, για τον οποίο πληρώνει 25.000 δολάρια, όπου όμως έχει συμμαθητές παιδιά «βρόμικα και αναμαλλιασμένα».

Η ψυχολόγος, από την πλευρά της, έκανε λόγο για «τοξική σχέση» της Θέρμαν με τον Μπουσόν και συνέστησε οι δυο τους να μη βρίσκονται στον ίδιο χώρο, όταν η μικρή είναι παρούσα. Τέλος, υποστήριξε πως, στην ουσία, ο Μπουσόν προσπαθεί να αλλάξει τους όρους για την κηδεμονία της μικρής, ενδιαφερόμενος όμως για τον εαυτό του και όχι για τις ανάγκες του παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα