Κήρυξαν ανεπιθύμητο (και) στη Σάμο τον ΓΑΠ!

Να φύγει από το νησί τους απαίτησαν οι Σαμιώτες από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που παραθερίζει εκεί από τις 5 Αυγούστου! «Είσαι ανεπιθύμητος στη Σάμο. Εμείς οι Σαμιώτες ζητάμε από τον εθνικό προδότη να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί» έγραφε χαρακτηριστικά η αφίσα που κυκλοφόρησε, καλώντας τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το

απόγευμα του Σαββάτου στο Πυθαγόρειο, έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος έφερε στη χώρα και τη ζωή μας τα μνημόνια.

Το συγκεντρωμένο πλήθος φώναξε ρυθμικά συνθήματα κατά του κ. Παπανδρέου και αποχώρησε ειρηνικά μετά από περίπου μία ώρα. Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός εμφανιζόταν στις αφίσες του καλέσματος ματωμένος, με μεγάλα δόντια σαν του βρικόλακα.

Αίσθηση προκάλεσε στους κατοίκους του νησιού το μεσοβδόμαδο δημοσίευμα της «Espresso» με φωτογραφίες του κ. Παπανδρέου να απολαμβάνει (αμέριμνος για τα δεινά που έχει φέρει στη χώρα) τον αστακό και το ψαράκι του σε ταβέρνα της Σάμου, ενώ λίγο νωρίτερα απόλαυσε και το μπάνιο του στην περιοχή. Οπως λένε, «κανονικά δεν θα έπρεπε καν να κυκλοφορεί στους δρόμους μετά από όσα έκανε. Δεν τον θέλουμε στο νησί μας, το θεωρούμε ντροπή. Να πάει αλλού».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα