Ραλλία Χρηστίδου: Διαβασμένο «πρωτάκι»

ΠΟΛΙΤΙΚΗΌσα παίρνει ο άνεμοςΡαλλία Χρηστίδου: Διαβασμένο «πρωτάκι»Τρίτη, Ιούλιος 23, 2019 - 15:52

❱❱ Ενθουσιασμένη από την εκλογή της ως γραμματέας της Βουλής η Ραλλία Χρηστίδου

Δεκατέσσερις ώρες μέσα στην Ολομέλεια μέτρησε το πρωτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, η Ραλλία Χρηστίδου.

Διαβασμένη και ενημερωμένη, όπως μας είπε, παρακολούθησε σχεδόν ολόκληρη την τριήμερη συζήτηση για τις προγραμματικές, ενώ βρέθηκε και στο προεδρείο

της Βουλής, αφού ως γνωστόν εξελέγη παμψηφεί γραμματέας. 

Bλέπετε, η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ψηφίστηκε από 282 βουλευτές, «έφαγε» στη στροφή τον Βαγγέλη Λιάκο της Ν.Δ., που εξελέγη με 270 ψήφους, αλλά και τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη επίσης της Ν.Δ., που πήρε 234.

Της έδειξε δηλαδή σύσσωμη η Βουλή την εμπιστοσύνη της σε αυτή, αν και είναι νέα βουλευτής.

Ο ρόλος της θα είναι να επικουρεί τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, που υποδέχθηκε θερμά την εκλογή της.

«Ευχαριστώ την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, τον πρόεδρό μας Αλέξη Τσίπρα καθώς και το Σώμα της Βουλής, που με 282 ψήφους “ναι” και 13 “παρών” επί συνόλω 295 με εξέλεξαν, ώστε να αναλάβω καθήκοντα ενός εκ των γραμματέων της Βουλής» λέει στη στήλη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν κρύβει την χαρά της.

Ο Κεφαλογιάννης έλιωνε από έρωτα στο έδρανο

Με μαύρη μακριά φούστα, μαύρο μακό, πράσινα σκουλαρίκια και πιασμένα αλογοουρά τα μαλλιά της εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής για πρώτη φορά, όπως είπε η ίδια, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μαρία Μιχαηλίδου.

Τη στιγμή που μιλούσε στο υπουργικό έδρανο βρισκόταν κι ο σύντροφός της Γιάννης Κεφαλογιάννης, υφυπουργός Υποδομών.

Πώς την καμάρωνε, όταν απαντούσε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, δεν λέγεται.

Μάλιστα, μόλις τελείωσε την ομιλία της, έφυγε κι εκείνος. Ερωτας είναι η αιτία!

C8 κατά το G8 πρότεινε να δημιουργηθεί, αλλά στον τομέα του πολιτισμού, ο βουλευτής Ηλείας Κωνσταντίνος Τζαβάρας (φωτό).

Το C προέρχεται από το culture- πολιτισμός.

Ο βουλευτής δήλωσε ότι υπάρχουν συνολικά οκτώ χώρες που είναι απόγονοι και κληρονόμοι μεγάλων πολιτισμών (Ρωσία, Κίνα, Αίγυπτος, Ινδία κ.λπ.), όπως η Ελλάδα, και καλό θα ήταν να δημιουργήσουν το κλαμπ των C8 και να έρθουν στην Ολυμπία για να κάνουν την πρώτη σύσκεψή τους.

 

Ποδαράτο οχτώ ώρες για χάρη της αγίας Μαρκέλλας

 

Πήρε το δισάκι του ο πρώην υπουργός Κωστής Μουσουρούλης και περπάτησε για χάρη της αγίας Μαρκέλλας στη Χίο 35 ολόκληρα χιλιόμετρα πεζοπορία...

«Φτάσαμε στις 4 το πρωί, έχοντας περπατήσει οκτώ ώρες, με συντροφιά τ’ αλφαβητάρι των άστρων, που θα έλεγε και ο Σεφέρης. Και τι δεν αποκάλυψε αυτό το μαγευτικό σκηνικό...

...Και πόσες γνώριμες μυρωδιές από ρίγανη, λεβάντα, θυμάρι, πεύκο και πόσες άλλες άγνωστες μεθυστικές ευωδιές του βουνού» είπε ο ίδιος τερματίζοντας τη διαδρομή στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρκέλλας, που γιόρταζε χθες.

Ποιος ξέρει, ίσως να το είχε τάμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα