25χρονη που ήταν «κολλημένη» με τα θρίλερ αποκεφάλισε τη μάνα της μπροστά στο ανιψάκι της

ΚΟΣΜΟΣ25χρονη που ήταν «κολλημένη» με τα θρίλερ αποκεφάλισε τη μάνα της μπροστά στο ανιψάκι τηςΤρίτη, Ιούλιος 23, 2019 - 15:12

❱❱  Μπροστά στα μάτια του τετράχρονου ανιψιού της γυναίκα στην Αυστραλία, η οποία είχε κόλλημα με τα θρίλερ, έκοψε το κεφάλι της μητέρας της με κουζινομάχαιρο και το πέταξε στον κήπο γείτονα.

Η 25χρονη Τζέσικα Καμιλέρι (μικρή φωτό) κατηγορείται για την άγρια δολοφονία το βράδυ του Σαββάτου της 57χρονης Ρίτα Καμιλέρι στο σπίτι της τελευταίας στο Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο Parramatta Bail Court κατά την απαγγελία κατηγοριών

στην Τζέσικα Καμιλέρι, ο τετράχρονος γιος της άλλης κόρης της 57χρονης είχε μόλις ελάχιστες ημέρες που πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς του.

Ο λόγος ήταν ότι η Τζέσικα, η οποία πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, φάνηκε να σταθεροποιείται, κάνοντας τη μητέρα της να πιστεύει ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν αναλάμβανε να προσέχει τον εγγονό της.

Δεν ήξερε όμως ότι λίγες ημέρες πριν από το φονικό η 25χρονη, η οποία είχε εμμονή με τα θρίλερ, ανάρτησε στο facebook φωτογραφία από τέρας της ταινίας Jeepers Creeper, το οποίο υποτίθεται ότι εμφανίστηκε στο Τέξας των ΗΠΑ.

Κατά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου όμως, η 25χρονη επιτέθηκε με μαχαίρια κουζίνας στη Ρίτα Καμιλέρι και αφού την κατέσφαξε, την αποκεφάλισε και «ξεφορτώθηκε» το κεφάλι της ρίχνοντάς το σε γειτονικό κήπο.

Παρών στη δολοφονία αλλά και στον αποκεφαλισμό της γιαγιάς του ήταν ο τετράχρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα