Πυρπόλησε την πρώην σύζυγό του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ στον ΒόλοΠυρπόλησε την πρώην σύζυγό τουΤρίτη, Νοέμβριος 4, 2014 - 16:46

Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν μέσα στη νύχτα στο κέντρο του Βόλου, όταν ένας 56χρονος προσπάθησε να κάψει ζωντανή την 47χρονη πρώην σύζυγό του, επειδή τη ζηλεύει παράφορα! Η παρ' ολίγον τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς στο σπίτι στο οποίο, παρά τον χωρισμό τους, οι πρώην σύζυγοι και γονείς τριών παιδιών εξακολουθούν να ζουν μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά έλειπαν, καθώς τα δύο είναι ενήλικα και δεν μένουν πλέον με τους γονείς τους, ενώ το ανήλικο

αδελφάκι τους βρισκόταν σε συγγενικό σπίτι.


Ξαφνικά ο 56χρονος κυριεύτηκε από αμόκ και άδειασε πάνω στην πρώην γυναίκα του δύο μπουκάλια οινόπνευμα! Αμέσως μετά έβγαλε από την τσέπη του τον αναπτήρα και της έβαλε φωτιά! Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε απεγνωσμένα να σβήσει τις φλόγες από τα ρούχα και τα μαλλιά της και ο δράστης δεν ανταποκρινόταν στις κραυγές της και απλώς παρακολουθούσε την πρώην σύζυγό του να καίγεται σαν λαμπάδα!
Τελικά η 47χρονη κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και, προσπαθώντας μετά βίας να σταθεί όρθια, βγήκε από το διαμέρισμα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους γείτονες, οι οποίοι ήδη είχαν βγει από τα σπίτια τους προσπαθώντας να καταλάβουν από πού προέρχονταν οι φωνές. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο Βόλου.


Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ο παρ' ολίγον συζυγοκτόνος, που υπέστη και ο ίδιος ελαφρά εγκαύματα τη στιγμή που έβαζε τη φωτιά στο θύμα. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο 56χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο αστυνομικό τμήμα. Χθες προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό. Το περιστατικό ερωτικής αντιζηλίας έχει προκαλέσει σοκ στον Βόλο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και έξι χρόνια, αλλά εξακολουθούν να μοιράζονται την ίδια στέγη. Ο 56χρονος είναι άνεργος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η 47χρονη εργάζεται σε βιομηχανία της περιοχής. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται με εγκαύματα πρώτου βαθμού στο πρόσωπο και το σώμα (σε ποσοστό 30%) και ενδέχεται να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα