Ο dj... Γιάννης Μπουτάρης

SHOWBIZΟ dj... Γιάννης ΜπουτάρηςΤρίτη, Νοέμβριος 4, 2014 - 16:45

Είναι εναλλακτικός και τολμάει, παρά το αξίωμά του, να μπαίνει σε... ρόλους ασυνήθιστους για έναν δήμαρχο. Ο Γιάννης Μπουτάρης την ημέρα των εκλογών και μετά τα αποτελέσματα δεν δίστασε να χορέψει λάτιν στον δρόμο με τη σύντροφό του, την Αυστριακή Γκαμπριέλα Σάινερ. Εχει κάνει εμφανίσεις τόσο ως γιαπωνέζικο καρτούν, με την ανάλογη κόμμωση, αλλά και με πορτοκαλί... περουκίνι τραβώντας τα φλας. Τώρα έγινε και dj!
Με γαλάζιο πουκάμισο και τιράντες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

πήρε θέση πίσω από τα decks και έπαιξε μουσική στο καθιερωμένο πάρτι που έγινε για την έναρξη του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Μάλιστα το event έγινε στην Αποθήκη Γ, στο λιμάνι, εκεί όπου φιλοξενούνται πλέον εκθέσεις και εναλλακτικά spots Τέχνης.


Κανείς από τους θαμώνες δεν εξεπλάγη βλέποντας τον κ. Μπουτάρη στο πόστο του μουσικού επιμελητή της βραδιάς, αφού δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για εκείνον. Είναι... ροκ, από πολλές απόψεις, ακόμη και στην εμφάνισή του, με τα tattoos αλλά και τα βραχιόλια που φοράει σε... πρώτο πλάνο.
Ο κόσμος πάντως το γλέντησε με την ψυχή του και... κουνήθηκε στους ρυθμούς του Γιάννη Μπουτάρη, που έπαιξε αγαπημένα του τραγούδια και άφησε το δικό του στίγμα στο πάρτι, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε τη βραδιά συζητώντας και ακούγοντας τη μουσική που επέλεξαν οι επαγγελματίες... συνάδελφοί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα