«Ψυχολόγος» Ανανία!

SHOWBIZ«Ψυχολόγος» Ανανία!Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019 - 14:58

❱❱ Συνέχισε την κόντρα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, λέγοντας: «Αν πας καλά στα μυαλά σου, δεν στέλνεις ''καλημέρα'' σε αγνώστους»

Τραβάει το σχοινί της κόντρας με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο η Τραϊάνα Ανανία. «Αν πας καλά στα μυαλά σου, δεν στέλνεις ''καλημέρα'' σε αγνώστους. Εγώ δεν έχω στείλει ''καλημέρα'' ποτέ και θεωρώ ότι πάω καλά στα μυαλά μου» σχολίασε η σέξι ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, σχετικά με το θερμό διαδικτυακό επεισόδιο ανάμεσα

στην ίδια και στον ποδοσφαιριστή, που έγινε viral πριν από περίπου έναν μήνα.

Τώρα, λοιπόν, έδωσε συνέχεια στην ιστορία και ελαφρυντικά στον εαυτό της για το ξέσπασμά της τότε. «Επειδή είμαι λίγο κυκλοθυμική, τη μία μέρα μπορεί να ξυπνήσω και να πω “θα τα σβήσω όλα τα social”. Την άλλη μέρα θα ξυπνήσω και θα ανεβάσω μια ωραία φωτογραφία. Είναι επειδή είμαι Ζυγός, είναι και ο κύκλος μας εμάς των γυναικών...» είπε σε συνεργάτη της εκπομπής του Star «Στη φωλιά των ΚουΚου».

«Στο χωριό μου πριν από 15 χρόνια είχαμε social; Εγώ γιατί είχα αγόρια; Αν γουστάρεις κάποια, να κάτσεις να το ψάξεις. Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν θέματα ψυχολογικά, τα οποία δεν έχουν λύσει. Η σχέση με τη γυναίκα καθορίζεται καθαρά από τη μητέρα και το οικογενειακό περιβάλλον» κατέληξε, θέλοντας να εμβαθύνει κι άλλο στο θέμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα