ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Δήμητρα Ματσούκα

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Δήμητρα ΜατσούκαΤρίτη, Ιανουάριος 22, 2019 - 14:44

❱❱ «Θα μπορούσα να πάρω τον χρόνο μου σε μια σχέση και θα μπορούσα να το δεχτώ αν μου το ζητούσε και ο άλλος. Κάποιες φορές...

... είναι ωραίο να παίρνεις μια απόσταση, γιατί συνειδητοποιείς τι σημαίνει ο άλλος για σένα» είπε η Δήμητρα Ματσούκα, καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, στην εκπομπή του «Για την παρέα».

Κυρία

Ματσούκα μας, να... αγιάσει το στόμα σας! Πόσο σωστό είναι να παίρνεις απόσταση και χρόνο σε μια σχέση! Να κάνεις ένα διάλειμμα, βρε αδερφέ... Καινούργιες γνωριμίες, νέες εμπειρίες και μετά, με αέρα ανανέωσης, ξαναγυρίζεις στη σχέση γιατί «έχεις συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ο άλλος για σένα».

Αν ο άλλος δεν έχει συνειδητοποιήσει, σε δέχεται. Γιατί πώς να αναγνωρίσεις το καλύτερο, αν δεν έχεις δει και το χειρότερο; Μία ή και περισσότερες δοκιμές θα σας πείσουν. Γιατί, αν δεν πάρεις χρόνο και απόσταση σε μια σχέση, κυρία Ματσούκα μας, τι παίρνεις στο τέλος; Αντε να πάρεις τα βουνά ή να τα πάρεις στο κρανίο. Οπως και να 'χει, πολύ δίκιο έχετε.

Οχι σαν κάτι παλαιολιθικά, παγιωμένα κλισέ, του τύπου «όταν έχεις σχέση, πρέπει να υπάρχει πίστη, σεβασμός, αποκλειστικότητα». Open your mind... και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα