«Πριγκίπισσες» η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και η μοναχοκόρη της!

SHOWBIZ«Πριγκίπισσες» η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και η μοναχοκόρη της! Τρίτη, Σεπτέμβριος 10, 2019 - 17:32

❱❱ Η Πασχαλίδου πήρε τη μοναχοκόρη της Μελίνα και επισκέφτηκε τη Βασιλική Οπερα της Σουηδίας

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και η μοναχοκόρη της Μελίνα έβαλαν τα ρομαντικά φορέματά τους, όμοια μ’ αυτά των παραμυθιών που διαβάζαμε παιδιά, και επισκέφτηκαν την περίφημη Βασιλική Οπερα της Σουηδίας, όνειρο ζωής για την 11χρονη.

Μαμά

και κόρη έζησαν την όμορφη εμπειρία το βράδυ του Σαββάτου και ανέβασαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο όμορφα πέρασαν.

«Μία ονειρεμένη νύχτα στη βασιλική όπερα με την αγαπημένη μου! Ξενάγηση στο backstage και δείπνο στη σκηνή με τη σοπράνο να τραγουδά. Ακόμα, η Μελίνα δοκίμασε το κοστούμι της μπαλαρίνας. Ανάμνηση για μια ζωή» έγραψε η Ελληνίδα δημοσιογράφος, που κάνει χρόνια τώρα καριέρα στη Σουηδία και στην Ελλάδα έρχεται πλέον μόνο για διακοπές.

Παράλληλα, ανέβασε και βίντεο που δείχνουν τη μικρή πριγκίπισσά της να χορεύει στη σκηνή, υπό τις οδηγίες του Σουηδού σκηνοθέτη, φορώντας αυθεντικό κοστούμι μπαλαρίνας και πουέντ... Η χαρά της; Απερίγραπτη!

Βαφτίστηκε χριστιανή

Να θυμίσουμε ότι η όμορφη Μελίνα βαφτίστηκε χριστιανή στις αρχές Αυγούστου σε μια λιτή, πλην όμως πολύ ατμοσφαιρική τελετή στην Υδρα, με νονούς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τη σύζυγό του Μελίσσα.

Και τότε φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα, σε nude χρώμα, με δαντέλα στο πάνω μέρος και τούλινη φούστα - πάλι έμοιαζε με ηρωίδα παραμυθιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα