«Καθαρή» η ΑΣΟΕΕ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Καθαρή» η ΑΣΟΕΕΤρίτη, Σεπτέμβριος 10, 2019 - 17:20

❱❱ Αποκλειστικές φωτογραφίες από το newsbreak.gr με τη σχολή χωρίς «βαποράκια» και λαθρεμπόρους

Αρκετά αλλαγμένη είναι η εικόνα έξω από την ΑΣΟΕΕ, επί της οδού Πατησίων, μόλις λίγες μέρες μετά την κατάργηση του ασύλου και τις δύο επιχειρήσεις της Αστυνομίας στο πολύπαθο κτίριο, όπως καταγράφεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του newsbreak.gr. 

Μπορεί τα γκράφιτι και οι φθορές στους εσωτερικούς χώρους να υπάρχουν ακόμα, όμως φαίνεται να έχουν

απομακρυνθεί τα παραβατικά στοιχεία και το καθημερινό παζάρι λαθραίων προϊόντων στο πεζοδρόμιο μπροστά στην κεντρική είσοδο - τουλάχιστο προς το παρόν.

Αυτή τη διαπίστωση έκανε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα η 20χρονη φοιτήτρια της σχολής Μαρία Π.: «Η κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες είναι σαφώς καλύτερη. Γινόμαστε ξανά πανεπιστήμιο. Η αλήθεια είναι ότι φοβόμασταν να έρθουμε με όλους αυτούς που περιφέρονταν μέσα στους χώρους της ΑΣΟΕΕ. Οταν ερχόμασταν, φροντίζαμε να μην κινούμαστε μόνες, αλλά να συνοδευόμαστε από φίλους ή φίλες. Ελπίζω να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση, γιατί είναι κρίμα να χάνουμε μαθήματα και εξεταστικές. Είμαι από επαρχία και δεν μπορώ να χάνω μαθήματα».

Το ίδιο υποστηρίζει και ο Γιάννης, επίσης φοιτητής της ΑΣΟΕΕ: «Στην αρχή “στράβωσα” με αυτά που έλεγαν για την κατάργηση του ασύλου και όλο αυτό το θέμα που έγινε. Όμως, τελικά, με αυτά που έχω δει μέχρι σήμερα, νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς θα εξελιχτεί. Αν είναι να διώξουν από τις σχολές τα πρεζάκια τα... βαποράκια και αυτούς με τα λαθραία, τότε όλα καλά! Θα δούμε...»

Keywords
Τυχαία Θέματα