Λαφαζάνη και Οικονόμου υποδέχθηκαν τον μπέμπη τους

13:12 7/3/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΛαφαζάνη και Οικονόμου υποδέχθηκαν τον μπέμπη τουςΤετάρτη, Μάρτιος 7, 2018 - 13:12

❱❱ Υστερα από δύο κόρες ο Νίκος Οικονόμου απέκτησε επιτέλους τον γιο!

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας υποδέχτηκε χθες στον κόσμο το τρίτο παιδί του και πετάει στον έβδομο ουρανό! Η σύζυγός του και παρουσιάστρια του epsilon Ολγα Λαφαζάνη, η οποία εργαζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή στην εκπομπή «Επιτέλους

Σαββατοκύριακο», γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων και, όπως έγινε γνωστό, μαμά και μπέμπης είναι καλά στην υγεία τους.

Η άφιξη του Οικονόμου junior, βάρους 3.200 γραμμαρίων, έγινε στις 11.45 το πρωί της Τρίτης, σκορπίζοντας χαμόγελα στην οικογένεια και κυρίως στον πατέρα του, που περίμενε πώς και πώς να αποκτήσει διάδοχο στο... παρκέ!

Ο 2,08 μ. ύψους προπονητής, πλέον, καλαθοσφαίρισης έχει ήδη μια κόρη με την Ολγα Λαφαζάνη, την εξάχρονη Αλεξάνδρα, αλλά και ακόμη μία, τη 16χρονη Αριάδνη από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Αννα Δρούζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μπέμπης θα πάρει το όνομα Γιώργος. Η παρουσιάστρια, λίγο καιρό πριν από την άφιξη του πελαργού, είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της στον αέρα της εκπομπής της λέγοντας: «Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που με σεβαστήκατε. Σ’ αυτή την εγκυμοσύνη είχα την ανάγκη να το κρατήσω λίγο περισσότερο κρυφό σε σχέση με την πρώτη!»

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα