Πώς είπατε; Διαζύγιο «βόμβα» για Τσιμιτσέλη - Λασκαράκη

SHOWBIZΔΙΑΖΥΓΙΟ-ΒΟΜΒΑ!Πώς είπατε; Διαζύγιο «βόμβα» για Τσιμιτσέλη - ΛασκαράκηΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 29, 2017 - 14:26

❱❱ Τσιμιτσέλης και Λασκαράκη ανακοίνωσαν (μέσω δικηγόρου) ότι χωρίζουν

Χωρισμός-σοκ στη showbiz! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, ύστερα από οκτώ χρόνια κοινής ζωής, τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας κορούλας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους επισήμως μέσω δικηγόρου, ακολουθώντας το παράδειγμα των χολιγουντιανών σταρ

αλλά και εγχώριων celebrities, όπως της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο και του Πέτρου Κωστόπουλου με την Τζένη Μπαλατσινού.

Η σχετική ενημέρωση έγινε χθες το μεσημέρι από το δικηγορικό γραφείο της Αρχοντούλας Παπαπαναγιώτου στο Κολωνάκι. «Ο κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κυρίαα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπ' όψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου ότι με κοινή τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. (...) Θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η πληρεξούσια δικηγόρος και συνεχίζει: «Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία και προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή».

Τα σύννεφα στον γάμο των δύο πρωταγωνιστών λέγεται πως εμφανίστηκαν λίγο μετά τον ερχομό της μικρής Ευαγγελίας. «Η καθημερινότητα τρέχει για όλους μας. Οταν δεν βλέπεις συχνά τον άλλο και όταν βρίσκεις μία ώρα τελικά το βράδυ, μιλάς για ενοίκια, λογαριασμούς, δουλειές, υποθέσεις του σπιτιού, του παιδιού. Από τα επαγγελματικά μέχρι τα οικογενειακά μας. Πόσο ρομαντικό μπορεί να είναι αυτό;» είχε δηλώσει πέρυσι σε συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια, που θα τη δούμε και φέτος στην πετυχημένη σειρά «Το σόι σου», ενώ τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο σίριαλ «Ελα στη θέση μου».

Απέφευγαν τις κοινές πόζες

Το ζευγάρι είχε τραβήξει από καιρό μια... κόκκινη γραμμή, αφού απέφευγαν ακόμα και τις κοινές πόζες στα social media. Στο αυγουστιάτικο ταξίδι τους στη νότια Ιταλία φωτογραφήθηκαν καθένας μόνος του. Το ίδιο συνέβη και στις καλοκαιρινές διακοπές τους στο Μεσολόγγι, τη γενέτειρα του ηθοποιού, ενώ στην πρόσφατη παρουσίαση προγράμματος του Alpha για τη νέα σεζόν η ηθοποιός ξάφνιασε, μια και εμφανίσθηκε ασυνόδευτη, ενώ και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού. Τελικά, υπήρχε λόγος, μόνο που τον γνώριζαν ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι.

Ο Γιάννης και η Βάσω γνωρίστηκαν το 2008 στα γυρίσματα του σίριαλ του Mega «Πολυκατοικία», όπου υποδύονταν το ζευγάρι (τη Λουκία και τον Τάκη). Πέντε χρόνια αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, σε μια τελετή που έκανε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης. Η νύφη τότε ήταν έγκυος στον ένατο μήνα. Δεκαπέντε ημέρες μετά υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που βαφτίστηκε Ευαγγελία και τη φωνάζουν χαϊδευτικά Εύα!

Γιάννης ΤσιμιτσέληςΒάσω ΛασκαράκηδιαζύγιοΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα