«Πλάσαρε» τα προσόντα της με πρωτότυπο slideshow αλλά τελικά «έφαγε» χυλόπιτα

ΚΟΣΜΟΣ«Πλάσαρε» τα προσόντα της με πρωτότυπο slideshow αλλά τελικά «έφαγε» χυλόπιταΠέμπτη, Απρίλιος 20, 2017 - 18:34

Αναλυτική παρουσίαση των προσόντων της μέσω Powerpoint έκανε φοιτήτρια γενετικής στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα, όχι για να βρει δουλειά αλλά για να πείσει τον άνδρα των ονείρων της να βγει μαζί της.

Η Λίζι Φέντον δημιούργησε ένα εντυπωσιακό slideshow με τίτλο «Να γιατί πρέπει να βγεις μαζί μου», στην προσπάθειά της να πείσει τον Κάρτερ Μπλόχβιτς να τη ζητήσει σε ραντεβού.

Ξεκινώντας με τη φράση «Βαρέθηκες

να ακούς την οικογένειά σου να σου λέει να βρεις μια σοβαρή κοπέλα; Μην κοιτάς μακριά» η Φέντον απαριθμεί όλα τα προσόντα της, ενσωματώνοντας μάλιστα και τις φωτογραφίες που τα πιστοποιούν.

Παρουσίαση


Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ντύνεται ωραία και δείχνει πάντα «κλασάτη» σε οικογενειακά τραπέζι, ενώ παραθέτει ακόμα και διάγραμμα βασισμένο σε στατιστική ανάλυση, που δείχνει ότι «το στήθος της επιδεικνύει σταθερή ανάπτυξη από το 2013 ως και το 2017».
Η Φέντον ανάρτησε την παρουσίασή της στον λογαριασμό της στο twitter λαμβάνοντας εκατοντάδες re-tweets, ενώ τράβηξε ακόμα και την προσοχή της Microsoft, της εταιρίας που δημιούργησε το Powerpoint, η οποία σχολίασε την αρτιότητα του slideshow.

Ο μόνος που δεν πείστηκε ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος της απάντησε: «Είναι πολύ ωραίο. Σε παρακαλώ, σταμάτα να επικοινωνείς μαζί μου».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα