Πέθανε από ανακοπή την ώρα που αυνανιζόταν βλέποντας ταινία πόρνο στο pc

ΚΟΣΜΟΣΠέθανε από ανακοπή την ώρα που αυνανιζόταν βλέποντας ταινία πόρνο στο pcΠαρασκευή, Ιούνιος 10, 2016 - 17:42

Οι περισσότεροι άντρες φαντασιώνονται να αφήσουν την τελευταία τους πνοή σε μια ζεστή αγκαλιά. Εργαζόμενος σε νοσοκομείο του Μπρονξ της Νέας Υόρκης κατέληξε παρακολουθώντας άλλους να κάνουν «αγκαλιές» στην οθόνη του υπολογιστή του. Εκείνος περιορίστηκε στην αυτοϊκανοποίηση. Η καρδιά του, όμως, τον πρόδωσε. Συνάδελφοί του τον βρήκαν νεκρό, ενώ ακόμα στην οθόνη του υπολογιστή έπαιζε το βίντεο με την ταινία πορνό που παρακολουθούσε ενώ αυνανιζόταν.

Ολα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης. Ο 48χρονος άντρας είχε βρει καταφύγιο σε σημείο του νοσοκομείου όπου δεν υπήρχε κίνηση και εκεί άρχισε να παρακολουθεί το βίντεο με το πορνογραφικό περιεχόμενο. Ξεκούμπωσε τη λευκή ρόμπα του και μισογδύθηκε, ώστε να απολαύσει το θέαμα με άνεση, ικανοποιώντας παράλληλα τις ορμές του. Και τότε, όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, η καρδιά του τον πρόδωσε.

Υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή. Συνάδελφός του τον βρήκε γύρω στις 10.00 το πρωί, όσο όμως και αν του μίλησε ή τον κούνησε, δεν έλαβε καμιά απάντηση. Δυστυχώς για τον 48χρονο άντρα, οι γιατροί προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν, καθώς ήταν ήδη αργά.

Να σημειωθεί εδώ ότι οι έρευνες δείχνουν πως από το σεξουαλικό πάθος έχει κανείς λιγότερες πιθανότητες να υποστεί καρδιακή προσβολή και να πεθάνει σε σχέση με άλλες καθημερινές συνήθειες, όπως η κατανάλωση καφέ. Απλώς, φαίνεται πως για τον 48χρονο είχε έρθει η ώρα του και θα πάθαινε καρδιακή προσβολή ό,τι και αν έκανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα