Είμαστε μαζί με τον Πάνο, δεν χωρίσαμε, αποκάλυψε η Σολωμού

SHOWBIZΕίμαστε μαζί με τον Πάνο, δεν χωρίσαμε, αποκάλυψε η ΣολωμούΔευτέρα, Ιούνιος 25, 2018 - 17:26

❱❱ Ποιοι χώρισαν; Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού, πάντως, όχι. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Είμαστε μαζί με τον Πάνο, δεν έχουμε χωρίσει. Εδώ και μία εβδομάδα ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα και μαζί μου. Μάλιστα, με πετύχατε καθ' οδόν για να τον συναντήσω» αποκαλύπτει η μελαχρινή ηθοποιός και συνεχίζει κάνοντας ακόμη μία

αποκάλυψη που αφορά ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι: «Είμαστε μια χαρά.

Το γεγονός ότι είναι στο Λος Αντζελες για επαγγελματικούς λόγους δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε μαζί. Απλά, δεν μένουμε πλέον κάτω από την ίδια στέγη, γιατί δεν γίνεται. Εχω σταματήσει πλέον να δίνω σημασία στο τι λέει ο κόσμος.

Επειδή κάνει παρέα με τον Πάνο Βλάχο, που τέλος πάντων έχει χωρίσει, δεν σημαίνει πως εμείς δεν είμαστε μαζί» αναφέρει η ηθοποιός, η οποία συνεχίζει αποκαλύπτοντας τα καλοκαιρινά σχέδιά της: «Τον επόμενο μήνα θα ταξιδέψω στο Λος Αντζελες για να είμαστε μαζί. Σκοπεύω να μείνω όλο το καλοκαίρι εκεί και να επιστρέψω τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου προκειμένου να ξεκινήσω πρόβες για ένα θεατρικό που θα ανέβει τον χειμώνα» είπε στη «Real News» μιλώντας για την εξ αποστάσεως σχέση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα