Περιπέτεια στην Πάτρα για τη μαμά του Κιούση (των Αρβύλα)

SHOWBIZΠεριπέτεια στην Πάτρα για τη μαμά του Κιούση (των Αρβύλα)Πέμπτη, Δεκέμβριος 22, 2016 - 14:34

Εγκλωβισμένη κάτω από μια ντουλάπα που την καταπλάκωσε στο μπαλκόνι του σπιτιού της βρέθηκε για αρκετή ώρα χθες η μητέρα του παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» Χρήστου Κιούση, σύμφωνα με το patrastv!

Ηταν λίγο μετά τις 14.30, όταν το κέντρο της πόλης (στη συμβολή των οδών Πατρέως και Καραϊσκάκη) αναστατώθηκε από τις φωνές της ηλικιωμένης, που ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.

Η

άτυχη γυναίκα, χωρίς να καταλάβει πώς, βρέθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εγκλωβισμένη κάτω από τη μεγάλη ντουλάπα του μπαλκονιού, ενώ ήταν αδύνατον να κάνει την παραμικρή κίνηση. Ετσι άρχισε να καλεί δυνατά σε βοήθεια, ευελπιστώντας πως κάποιος γείτονας ή περαστικός θα την ακούσει. Πράγματι, ένοικος της απέναντι πολυκατοικίας ειδοποίησε τις Αρχές. Η πρόσβαση των αστυνομικών στο διαμέρισμα όμως αποδείχθηκε δύσκολη, καθώς αναγκάστηκαν να κάνουν... κατάβαση από τον 6ο στον 5ο όροφο.



Τελικά οι αστυνομικοί τα κατάφεραν και βοήθησαν την αιμόφυρτη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, η ίδια δεν θέλησε να μεταβεί σε νοσοκομείο και παρέμεινε στο σπίτι μετά την απίστευτη περιπέτειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα