Οι ντρίμπλες του Κυριάκου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟι ντρίμπλες του ΚυριάκουΠέμπτη, Δεκέμβριος 22, 2016 - 13:15

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτές του κόμματος αγωνίστηκαν με αντίπαλο την Εθνική Αστέγων (στο γήπεδο του Ρουφ) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γκολ στη φτώχεια»

Σε ένα ξεχωριστό ματς, με πέντε γκολ και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, συμμετείχαν ο πρόεδρος και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που έπαιξαν μπάλα με αντίπαλο την Εθνική Ομάδα Αστέγων στο γήπεδο του Ρουφ.

Ο Κυριάκος

Μητσοτάκης (δεξί χαφ αλλά και στο κέντρο) έκανε ντρίμπλες και μοίρασε καλές μπαλιές στους επιθετικούς, που έβαλαν τρία γκολ, έναντι δύο της Ομάδας Αστέγων.

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση (7x7) διοργανώθηκε χθες το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αθηναίων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την καταπολέμηση των κοινωνικών αποκλεισμών και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γκολ στη φτώχεια».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε στο ρόστερ του τρεις πρωταθλητές Ευρώπης: τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Τάκη Φύσσα.



«Τα παιδιά της Εθνικής Αστέγων ξέρουν πολύ καλή μπάλα στο γήπεδο. Και η μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά είναι να βγουν να παίξουν μπάλα και στο μεγάλο γήπεδο της ζωής» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τη «φανέλα» της Ν.Δ. φόρεσαν, επίσης, ο στενός συνεργάτης του Γιώργος Μυλωνάκης (κάθισε κάτω από τα γκολπόστ και έκανε σωτήριες επεμβάσεις), ο... μπασκετικός εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας, με «παρτενέρ» του στο κέντρο της άμυνας τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη (που διαρκώς φώναζε στον Γ. Καραγκούνη να βοηθά στα μετόπισθεν), ο Τάκης Θεοδωρικάκος, συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ν.Δ., ο Γιώργος Σταμάτης, γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, και ο γιος του προέδρου της Ν.Δ., Κωνσταντίνος. Δύο γκολ για τη Ν.Δ. πέτυχε ο «τυπάρας» και ένα ο Θ. Ζαγοράκης.



Στην Ομάδα Αστέγων, που φέτος συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής, αγωνίζονται άστεγοι, πρώην εξαρτημένοι, μετανάστες και άλλα μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα