Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

07:44 5/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΠέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 Πέμπτη, Ιανουάριος 5, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν κάποια θέματα που απαιτούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δεν χρειάζεται να πιάνεστε από κάθε λέξη για να δημιουργήσετε εντάσεις. Σκληρές διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχθούν την ευφορία που υπήρχε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεργάτες θα βοηθήσουν να ελιχθείτε κατάλληλα παρά τα έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τα θέματα που υπάρχουν με τον σύντροφό σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Σταματήστε

να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο. Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις, που θα σας εκθέσουν. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα δημιουργήσει προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενας κακόβουλος συνεργάτης έχει σκοπό να γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Κάντε προσεκτικά βήματα στα σχέδια που έχετε κάνει για τον επαγγελματικό χώρο και ακόμα πιο προσεκτικά στον οικονομικό τομέα. Δεν χρειάζονται βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Αναλάβετε πιο πρακτικές ευθύνες, καθώς αισθάνεστε ότι κάνετε ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ευαισθησία θα σας οδηγήσει μόνο στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας. Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε τακτική, για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά. Αρκετά είναι αυτά που θα σας εκφράζουν και περισσότερα αυτά που σας ικανοποιούν. Να είστε δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας. Εργαστείτε περισσότερο, αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Διευθετήστε τα οικονομικά σας, ώστε τα έξοδα να μην υπερβαίνουν τα έσοδά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποθέσεις του στενού οικογενειακού κύκλου βρίσκουν την πρέπουσα λύση. Η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά και η επιβεβαίωση των επιλογών σας χαρίζει ενέργεια και γοητεία. Αγνοήστε τις αντιδράσεις και την κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας καταλάβουν, γιατί έτσι θα πληγωθείτε. Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς και πολύ συχνά αυτό το ξεχνάτε. Οι επενδύσεις θα συνεχίσουν να αποτελούν ευκαιρία, αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική άνοδο θα είναι αυξημένο. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς. Δεν θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η σημερινή μέρα. Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν για να μαθαίνουμε τις βαθύτερες αξίες της ζωής. Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και προτιμήστε να τα αντιμετωπίσετε παρά να αποσυρθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίγξετε τις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας. Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα