«Δεν πάει πουθενά ο Μπεργκ» λένε στον Παναθηναϊκό

18:47 4/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Δεν πάει πουθενά ο Μπεργκ» λένε στον ΠαναθηναϊκόΤετάρτη, Ιανουάριος 4, 2017 - 18:47

Οι Κινέζοι ονειρεύονται τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία διάθεση να τον παραχωρήσουν.

Μάλιστα, άνθρωποι του «Τριφυλλιού» διέψευδαν τη φημολογία περί διερευνητικής κρούσης από ομάδα της Κίνας για τον διεθνή Σουηδό φορ. Αλλωστε, ο 30χρονος «κανονιέρης» των «πρασίνων» έχει συμφωνήσει

προφορικά (αναμένεται σύντομα να πέσουν οι υπογραφές) για επέκταση συμβολαίου ως το 2019. Αυτός που θέλουν να μετακομίσει στην Κίνα οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός απασχολεί έντονα την Ουχάν Ζαλ, ενώ χθεσινά ιταλικά δημοσιεύματα έβαζαν στο κόλπο της απόκτησής του και την Μπολόνια. Και χθες απουσίαζε αδικαιολόγητα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» τόνιζαν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Δικαιολογημένα απουσίαζαν, λόγω της συμμετοχής τους στο Κόπα Αφρικα, οι Κουλιμπαλί, Γουακάσο και Εμποκού, ενώ Μαρινάκης και Ευαγγέλου έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά. Μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Χανιώτες, ο Μπουμάλ τόνισε: «Θα πρέπει να σεβαστούμε όσα θα μας πει ο κόουτς και να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Αν το κάνουμε αυτό, το ταλέντο μας θα φανεί». Επεσήμανε ακόμη: «Ελπίζω το 2017 να μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε το πρόσωπό μας, αυτά που μπορούμε να κάνουμε, ξεκινώντας με μια νίκη απέναντι στον Πλατανιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα